1 november – hur gick uppstarten av Nanowrimo?

Ja efter lite kämpande fick jag igång inledningen. Jag visste vad jag skulle skriva om men gillar egentligen inte långa kapitel eller scener. Ändå bestämde jag mig för att målet är att skriva EN scen om dagen, något som jag kanske blir tvungen att ändra på under kommande dagar.

1 nov Nanowrimo

Som du ser nådde jag mitt första mål med råge, dvs 2.097 ord.

Det blev lite splittrat. På morgonen skrev jag ett antal hundra ord. Sedan fick jag åka iväg och hämta bilen som hade blivit omhändertagen och tillfixad efter att en dam hade brakat in i förarsidan för några månader sedan. De hade rätat ut bulorna och lackerat om alla skärmarna.

Och på tal om skärmar, insåg jag att jag MÅSTE köpa mig en ny dator. Jag har fått offert från min fantastiske leverantör på två olika maskiner. Nu bestämde jag mig för att titta på dem i verkligheten – innan jag fattar beslut. Det blev således nästa uppgift.

Tillbaka på kontoret, skrev jag några hundra ord ytterligare. Sen var det dags för veckans Rotary-lunch. Det blev ett intressant föredrag av Alexander Zackrisson om djur och fotografering samt vikten av att värna om miljön.

Här kan du titta på dessa fantastiska bilder av denne unge kille, redan så berest i hela världen.

https://www.zackrissonphoto.com/

zackrissonphoto

Därefter blev det åter dags att skriva. Hela eftermiddagen gick åt till detta. Och innan kvällen hade jag lyckats uppnå mitt medvetna mål. Wow!

Nu är jag igång! Hur går det för dig som också skriver?

Monica

Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest