12 november – Med kärlek och omtanke blir livet lättare

Idag har jag nått 29.308 ord.

 

Via astrologin får du och jag idag följande budskap. Själv uppskattar jag detta innerligt och hoppas att det verkligen stämmer. Hur funkar det på dig?

Det tunga blir lättare

Nu känns det som bördan äntligen lättar. Befinner du dig mitt i det jobbiga, så är ljusningen inte långt borta. Äntligen släpper blockeringarna. Det som har stått i din väg flyttas. Pengar du väntat på en längre tid kommer till slut, beslut som fattas är till din fördel och du får uppskattning för allt hårt arbete du lagt ner. Nu är det extra viktigt att fortsätta vara optimistisk och hålla kvar tilliten om att allt ordnar sig. Ju mer tacksamhet du känner desto mer att glädjas åt kommer i din väg.

Bördan lyfter

Jag lovar känna tacksamhet. Efter fyra dagars träning för att släppa blockeringar i kroppen, känns det bättre. Och om jag skulle få uppskattning för allt tungt arbete jag lagt ner, är jag ännu mer tacksam. Att kanske till och med få betalt … Kan det vara så att mina romaner äntligen är på väg ut? Hoppet finns. Men allra mest hoppas och önskar jag att hela min livssituation förändras. Jag har länge nog levt i en mardröm som jag önskar nu får ett slut, en mardröm med sjukdomar runt omkring mig.

Love - tacksamhetSom min fantastiske mentor, Li Hongshi, som jag tränat för i helgen, säger:

LOVE – Ge och få kärlek! Låt all kärlek vara energifylld. Låt ditt hjärta styra vägen!

Ett tips är att vara medveten om när du inombords genomsyras av mindre goda tankar. På samma sätt som när du blir uppmärksam på din kropp och de spänningar som finns där. Slappna av, meditera, tillåt energierna läka dig, både kroppsligen och mentalt. Försök stanna i ett tillstånd av kärlek till dig själv och din omgivning. Använd känslorna – inte tankarna!

Med omtänksamhet och tacksamhet

Monica

 

Tagged with →  
Share →