3 november – Romanens första kapitel till testläsare

3 novemberNanowrimo

Även denna dag har jag lyckats.

Snittet ser bra ut och det behövs för i slutet av veckan kommer jag att få tidsbegränsningar.

3 november antal ord

Inlämning av texter till Skrivcirkeln i Malmö

Idag är det deadline för inlämning av texter till Skrivcirkeln i Malmö. Vi är ett gäng som brukar träffas varannan månad och diskutera samt ge varandra feedback på inlämnade texter. Den här gången har jag tänkt låta dem läsa början av min nya roman. Det kan vara lämpligt även om jag själv inte ens läst igenom texten än.

Så jag bestämde mig för att slå ihop de första tre kapitlen och skicka in. Spännande att se vad de tycker. Minst tre personer brukar läsa varje text.

Om någon vecka ska vi träffas och stämma av.

3 nov de första kapitlen

Fackboken ”Börja skriv framgångsRIKT”

Som jag tidigare berättat har jag påbörjat en ny fackbok. Den är tänkt att hjälpa alla som skriver på ett fullständigt komplett sätt. Jag har letat sedan 2013 efter en sådan bok men inte hittat en enda på marknaden. Nu tar jag saken i egna händer och skapar en dito.

Ikväll la jag några timmar på att komplettera vissa delar av den påbörjade boken.

Jag lovar berätta mer längre fram.

Nu – äntligen – ska jag koppla av en stund framför TV:n. Axlarna är stela efter dagens skrivande.

Ha en skön kväll

Monica

 

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest