90% vill se videos i marknadsföringen

Videos i marknadsföringen

Det gör att många använder YouTube som kanal. Kanske har du själv varit där ute en del. Det går att hämta mycket information från YouTube.

Min kanal där, kan du prenumerera på. Här är länken till den. Monicas kanal på YouTube.

Du kan laborera mellan de videos jag har lagt upp och förhoppningsvis bjuder jag dig på något som du kan lära därifrån.

En annan fantastisk video som jag rekommenderar dig att titta på är den här med Dr Joe Dispenza:
This is why you can’t wake up in the morning

Jag går en stor utbildning för Dr Dispenza, just nu, och ägnar mycket tid åt meditation och att lära mig skapa min framtid i stället för att leva i det förflutna och låta tankarna ta över.

Tillåt dig att skapa din framtid – investera i att leva i nuet – och att leva framgångsrikt med fokus på lycka. Framförallt att leva ett friskare liv – det är min inriktning.

Sist när vi hade meditation i gruppen fick jag även höra en sagolik berättelse. Det var en kvinna som kom till Dispenzas kurs i Dubai nyligen. Hon var svårt cancersjuk och läkarna hade rekommenderat henne att INTE åka. Nu gjorde hon det i alla fall. Väl där skulle de utföra en gående meditation (Walking meditation). Den kunde utföras antingen i parken eller på hotellet. Eftersom kvinnan var mycket dålig rekommenderade de henne att utföra den på hotellet. Hon tittade länge på dem och sa sedan:

  • Om jag väljer hotellet, har jag accepterat min sjukdom. Hur ska jag då bli bra? Om jag säger att jag är sjuk, betonar jag detta. Om jag däremot väljer att ta mig till parken och uppleva att jag är frisk, kanske jag kan minska sjukdomsförloppet.

Så otroligt sant. Tänk om vi alltid kunde välja att vara i ett friskt tillstånd – i stället för att betona våra sjukdomar. Jag har stor respekt för detta. Vet också att våra tankar gör mer skada än nytta i detta sammanhang.

Från och med nu ska jag tänka och känna att jag är frisk. Att jag inte har reumatism. Att det aldrig gör ont. Låt oss hoppas att jag därmed får en bättre tillvaro.

 

YouTube-kanalen är enorm och den blir bara bättre och bättre.

Men du kan även lägga upp videos i dina inlägg i övriga sociala medier. Tänk film, således!

Vilka planer har du för film framledes?

Önskar dig lycka till!

Monica

Share →