Allt eller inget av Simona Ahrnstedt

Bokrecension

Allt eller ingetFormat: Storpocket

Antal sidor: 317

Utgivningsdatum: 2018-03-07

Förlag: Bokförlaget Forum

ISBN: 9789137152547

Recensionsex: NEJ

Jag gillar verkligen Simona Ahrnstedts böcker och hennes skrivarröst. Hon är onekligen romance-drottningen och kryddar med fantastiska scener med erotik. Karaktärerna är trovärdiga och svåra att inte gilla – oavsett vilka baksidor som dyker upp hos dem.

Det är het passion, stor kärlek, avundsjuka och småaktighet i en enda hopkokt röra. Precis så som en bra bok ska vara. Detaljerna är många och hon lyckas fånga mig från första sidan. Jag hade svårt att släppa boken.

Så här står det på nätbokhandlarnas sidor och baksidan av boken:

”Lexia Vikander är copywriter på en reklambyrå och älskar sitt arbete. Ändå känns det som om hon inte riktigt passar in. Som om alla andra kvinnor i reklamvärlden är självsäkra och perfekta. Alla utom hon. Dessutom är det stökigt på jobbet. En ny ägare har tagit över, och ryktet säger att många ska få sparken. Lexia saknar både formell utbildning och vassa armbågar och är inte den självklara stjärnan.För att trösta sig själv sitter hon i en bar och dricker alldeles för många rosa drinkar. Ingen flirtar med henne, och hon tänker än en gång att hon verkligen inte förstår sig på män. Men plötsligt sitter han bredvid henne, den snyggaste man hon kan tänka sig. Och han ser henne, verkligen ser henne.Adam Nylund är en hård man. Han är värstingen från förorten som blev vd och är känd för sin hänsynslösa stil. Nu är han i Stockholm för att rensa upp på reklambyrån hans vän har impulsköpt; för att sålla agnarna från vetet. Egentligen vill han bara fokusera på arbetet.Men kvinnan på barstolen intill väcker hans intresse. Kanske är hon precis den avkoppling han behöver innan han startar sitt nya jobb. Han ser henne. Och han gillar det han ser. I alla fall tills hon fyllekysser honom och sedan kräks på hans skor. På måndag morgon möts de igen. Lexia och hennes nya chef: Adam.”

Miljön är reklambranschen och väl igenkänd. Business och pengar är ledorden och flertalet inblandade jagar makt och erkännande – precis som i verkligheten i vissa branscher.

Här kan du läsa lite ur inledningen. Klicka på länken!

4 pennor

Jag ger boken fyra av fem möjliga pennor och ser fram emot att få läsa mer av Simona.

Vid pennan

Monica

 

 

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest