Änglarna dansar i gryningen av Camilla Davidsson

Bokrecension

Änglarna dansar i gryningenVilken trevlig bekantskap. Det var första gången jag läste något av Camilla Davidsson men definitivt inte sista. Jag gillar verkligen Camillas sätt att skriva. Det här är Feelgood när den är riktigt bra.

En extra eloge till det härliga omslaget, dessutom.

Så här står det om boken på nätbokhandeln:

Med ett omtumlande år bakom sig har Emma valt att tillbringa sommaren på Fårö för att i lugn och ro fundera igenom sitt liv och sina val. Men ett oväntat besked får henne att lämna ön och återuppta förhållandet med fondmäklaren Alex. Hemkomsten blir dock allt annat än enkel och när Emma blir erbjuden att hälsa på väninnan Harriet på hennes hotell på Mallorca tar hon genast chansen. Men kan en kort vistelse i natursköna Deià verkligen hjälpa henne att fatta de beslut som krävs för att finna mening och lycka i tillvaron? Eller är resan en flykt bort från de val hon behöver göra för att bli lycklig på sikt?”

Jag hade inga förutfattade meningar men hade sett att boken fått bra recensioner och valde därför att köpa den med mig på resan till Spanien före jul. Det var ett bra beslut. Boken har fina gestaltningar och nu när jag själv skriver och har gått mängder med kurser, är jag nog lite skadad av all min nyvunna kunskap. Men den här boken gillade jag skarpt.

Här kan du provläsa lite ur boken!

Camilla Davidsson har även skrivit följande böcker i serien:

Camilla Davidssons böcker

  • Under Vintergatans alla stjärnor
  • Pensionatet vid världens ände
  • 4 pennorSånger i skymningen (utkom i oktober)

Jag ger boken Änglarna dansar i gryningen fyra pennor.

Skrivarhälsningar
Monica

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed