Antologin ”Lyckliga tider” är nu officiellt släppt

Under högtidliga former släpptes antologin ”Lyckliga tider” igår via virtuell release. 20 författare har skrivit 26 underbara noveller.

Vi skålade för boken och författarna som gjort ett fantastiskt jobb samt även för Snezana Lindskog som skapat det vackra omslaget och dessutom gjort ett stort antal filmtrailers för novellerna. Tusen tack, Snezana. Du är ovärderlig.

Vid släppet berättade jag om hur boken kommit till. Några författare läste början på sina noveller, jag läste ur ytterligare noveller. De som jag valt ut, hade jag kastat tärning om. Samtliga är nämligen så oerhört bra och berörande. Alla innehåller olika saker avseende lycka. Boken är mycket omväxlande, en utmärkt present till nära och kära. Själv har jag, som ansvarig utgivare, läst alla novellerna om och om igen – utan att tröttna på dem. Jag har skrattat, gråtit och låtit mig ryckas med. Alla novellerna handlar om olika saker. För att ta några exempel kan de handla om ålderdomen, kärlek, sex, sjukdom, djur, kommunikation och dialog, kulturella problem som omvandlas till lycka, begravningar och ovärderlig vänskap, handikapp, barn och lek, provrörsbefruktning och mycket annat. Vi – författarna – kan lova en varierande och underhållande bok för dig som läser.

Vill du köpa boken, finns några få exemplar kvar till rabatterat pris, dvs 150 kronor (mot ordinarie ca 200 kronor) + frakt. De har gått åt som smör, trots att jag gjort tre extrabeställningar.

Texten är stor för den som har svårt att se, vilket har varit ett medvetet val vid sättningen.

Här kan du lyssna på inspelningen av lanseringen, ifall du inte kunde vara med live igår.

Jag önskar dig en riktigt skön sommar, lycka till i livet och tillåt dig njuta – oavsett hur livet ser ut runtomkring dig.

Nu fortsätter jag slutanalysera manus för en kommande roman. Det är mycket jobb och den ska vara färdig i juli för att gå till förlag.

Många varma bokkramar

Monica

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest