Antologin Minnenas Musik

Minnenas musik - bokSom du säkert vet, har jag deltagit i närmare 30 olika antologier sedan 2013. Denna kom nu våren 2022.

Lyckliga tider 26 noveller om lycka 0417 slutligt valJag måste säga att det definitivt är den antologi som jag personligen tycker har vackrast noveller, bortsett från antologin Lyckliga tider som jag gav ut. Här kan du läsa mer om Lyckliga tider och även beställa den:
Lyckliga tider – antologi

 

Kanske undrar du vilka antologier jag har deltagit i? Det är många men några är väl värda att nämna. Samtliga ”Jul igen”-antologier exempelvis, som fungerar som ett slags adventskalender för vuxna. Antologin ”Tabu” som handlar om sådant som är tabu, är också annorlunda.

Jag rekommenderar således varmt antologin Minnenas Musik och antologin Lyckliga tider. Har du inte läst dem, beställd dem och njut.