Arbetar du optimalt?

I så fall vet du exakt VAR du lägger din tid. Då har du full koll. Inget slösande eller ödslande med tiden.

Detta är enkelt att synliggöra, OM du arbetar på rätt sätt. Allra helst med en digital kalender. Då behöver du inte mäta själv. Det gör datorn åt dig. Du behöver följa upp din tid, att du verkligen gör rätt saker och vid rätt tillfälle.

Jämför med bilden, som visar min tid för vecka 4, då fokus var kursstarter och försäljning.

Som du ser har jag verkligen lagt tiden på ”rätt” aktiviteter. Jag är mycket nöjd med min vecka. Hur nöjd är du?

Erbjudande – gratis mall

Skulle du vilja ha ett underlag och veta mer om hur det går till att mäta och förbättra din dag? Jag bjuder dig – som skickar in och anmäler dig till mitt nyhetsbrev (fyll i din mail i rutan ovan) – på en gratis mall. Den kan du enkelt använda för att följa upp din tid.

Skriv in ditt namn och mailadress, så skickar jag mallen till dig. Den är färdigskapad i Excel med diagram och allt. Det enda du behöver göra är att skriva in vilka aktiviter du lagt tid på och hur mycket.

Du får den här i samband med utskick av vårt nyhetsbrev (som kommer ca var 14e dag).

Rapport – Jag lever min dröm

Jo, det är sant. NU lever jag min dröm. Lever du din?

Jag har fördelat veckan i följande ungefärliga pass:

 • 2 dagar utbildningsjobb
  • 1 dag förberedelser för samtliga kurser + coachning och feedback
  • 1 dag för alla digitala webinar för de kurser som är igång
 • 3 dagar som författare
  • 1 dag till alla bloggar, inlägg och annat smått och gott
  • 1 dag till noveller
  • 1 dag till min nya skönlitterära roman
 • 1 dag till måleri
  • Jag målar framförallt i akryl, just nu. Samtidigt bygger jag en ny Målerikurs
 • 1 dag golf

Optimala hälsningar

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

 

Tagged with →  
Share →