Årets trender

Hur mycket vet du om årets trender?

Follow me DragonDet har kommit ett nytt virtuellt sällskapsdjur. Kanske något för småttingarna i familjen? Follow me Dragon, heter appen.

Den store Ingvar Kamprad har gått bort. Men IKEA är och förblir en gigantisk kedja med affärer över hela världen. Nu Magicplanfinns även appen IKEA Place som visar produkter direkt i telefonen.

Appen Magicplan skapar färdiga ritningar direkt från fotografier som du tar i rum och utrymmen. Spännande möjligheter att kunna fotografera ett rum och på köpet få en färdig ritning.

Night SkyEn annan spännande app är Night Sky som identifierar stjärnbilder när du håller upp den mot himlen. Nästintill magiskt omvandlas bilden. Du ser direkt en slags bild i telefonen, baserat på vilken stjärnbild du kikar på.

Affinity PhotoÅrets app blev en redigeringsapp för iPad. Den heter Affinity Photo och är en professionell editor med drag and drop, för bilder på nya iPad.

Toppspelen blev enligt listorna följande:

Toppspel - appar

Och årets appar blev, inte oväntat, förutom Netflix, YouTube och Facebook:

Årets appar

Har du inte anslutit dig till sociala medier såsom Facebook och YouTube är det dags nu, om du vill hänga med i utvecklingen och framtiden.

App-liga hälsningar

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

Tagged with →  
Share →
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed