Att vinna en novelltävling

Noveller

En del skriver noveller och skickar in till tävlingar för att få praktik, andra för att motivera sig till att skriva och framförallt skriva klart en roman. Och ändå, vill vi alla vinna.

Men det är inte lätt.

Jag har skickat in till massor av tävlingar senaste åren. Mina orsaker har varit olika och jag har faktiskt vunnit. Några noveller har publicerats i tidningar, andra i antologier (böcker med samlade noveller).

Nu skriver jag romaner. Det ska bli minst 3 i min serie. Första romanen går framåt. Efter 13 redigeringsomgångar, gör jag en vända till. Den 14e, för att sedan skicka romanen till testläsare. Den här gången med nya instruktioner som gör att de INTE påverkar mitt skrivande så att jag återigen måste redigera romanen. Nu vill jag att de berättar om hur de uppfattar boken. Är något oklart? Vad är bra? Skulle de kunna rekommendera den för andra? Vad tyckte de var bäst med boken?

Vad händer med mina noveller?

Jo de som inte blivit antagna, kommer att publiceras på Wattpad. Där finns redan 2 st ute som du kan läsa helt gratis. En tredje är på gång. Här har du länken till den 3e novellen – ”En underhållande resa – av Monica Ivesköld”. Ha en rolig stund!

Snälla, skriv gärna en kommentar om vad du tycker. Det skulle jag verkligen uppskatta.

Vill du även läsa mina andra två noveller, har du länkarna till dem här:

Önskar
Monica

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed