Beteendekompassen – vinn en coachning-session

Coacha djurJag har gått med i ett oerhört spännande projekt: Beteendekompassen.

I verktyget ingår flera delar, bland annat ett fysiskt verktyg för oss som coachar och är certifierade NLP-coachar samt hypnoterapeuther.

Beteendekompassen är ett fysiskt verktyg som hjälper dig kartlägga ett visst beteende, och att designa ett nytt. Verktyget gör det synligt för dig var du troligen får bäst effekt. De som har startat detta har lagt över fyra år på att jämföra tusentals klienter och hitta kopplingen och strukturen som gör det möjligt att definiera ett beteende och ändra det. Själv har jag jobbat med beteendeförändringar i över tjugo år, framförallt inom effektivitet.

Vet du att allt vi gör, interagerar på resten av världen? Vi tänker, känner och agerar men vi kan inte alltid förutse VAD, NÄR och HUR. Vi har ett självmord på jorden varje 40e sekund.

Förändring kräver handling. Vad kan vi göra för att påverka någon att göra något annorlunda? Kvaliteten av livet är en upplevelse. Vi vet inte om medvetandet är i eller utanför huvudet. Vi har alla olika aspekter av tid.

Beteende-kompassen är en modell som hjälper oss som coachar att nå resultat. Den bygger på olika dimensioner. Exempelvis kan våra beteenden härleda till dimensionerna i en pyramid där varje sida representerar vad vi:

  • VILL
  • BEHÖVER
  • HUR VI MÅR (Stress är en del av detta) Om du fyller din pyramid med mer stress, får du utbränning och kommer inte åt övriga delar av pyramiden
  • KBT (kognitiv beteende terapi), dvs TANKAR, KÄNSLOR och AGERANDEN
  • KROPP och SINNE

ArmbrytFör att få arbeta som Beteende-kreatör, som det heter, behöver jag testa verktyget ett antal gånger. Därför lottar jag nu ut några sessioner. Om du är intresserad av att delta, klickar du i bifogade länk och fyller i svar på frågorna. Inom kort får du som vinner ett personligt mail av mig.

Coachningen

Så här går coachningen till:

  1. Du får en bokad tid av mig. Beräkna max 1 timme.
  2. Vi träffas via datorn och ett webinar-program som du får en länk till.
  3. Du har valt ett problem, något som du vill bli coachad i.
  4. Jag ställer ett antal frågor som får dig att tänka till. Du får ingen lösning av mig, endast frågor som leder dig själv fram till en lösning.
  5. Genom frågorna kommer du att hitta svar.

Vinnare

Varmt välkommen med din ansökan om du är intresserad. Klicka på länken här och svara. Du förbinder dig inte till något.
Lycka till! OBS att den här coachningen är värd 2.500 kronor. Du som vinner får den således gratis.

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

 

 

Tagged with →  
Share →