Biff Rydberg på annorlunda sätt

En spännande och annorlunda Biff Rydberg som blev uppskattad.

Ingredienser 2 pers:

Biff RydbergRotfruktspytt

  • 2 potatisar
  • 2 morötter
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar

Senapskräm

  • 1 dl grädde
  • 1 msk dijonsenap

Biff

  • ca 300 g strimlad ryggbiff
  • 1 msk smör
  • Salt, vitpeppar, kryddpeppar

Gör så här:

Rotfruktspytt:

  • Sätt ugnen på 250°C.
  • Skala och skär potatisen i tärningar.
  • Lägg dem och pytten på en plåt med bakplåtspapper.
  • Ringla över olivoljan och krydda med salt och peppar.
  • Tillaga mitt i ugnen ca 20 minuter.

Senapskräm:

  • Blanda grädde med senap.
  • Smaka av med salt och peppar.

Biff:

  • Stek köttet hastigt i smör i en stekpanna på högsta värme tills det är brynt på utsidan och rosa inuti.
  • Krydda med salt och peppar.

Smaklig måltid!

Monica

Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest