Börja skriva framgångsRIKT (handbok för dig som skriver)

Detta är handboken som alla som skriver har behov av.

När jag började skriva skönlitteratur 2013, upptäckte jag att det inte fanns EN bok på marknaden som innehöll allt från A till Ö för mig som ville skriva. Idag finns det fortfarande inte mer än få böcker i ämnet och de är då på engelska. Så jag beslutade mig för att ge ut en fackbok i ämnet.

Den här boken bygger på en onlinekurs med samma namn – Börja skriva framgångsRIKT. Du kan läsa mer om kursen här:

Onlinekursen i Börja skriva framgångsRIKT

Boken kan användas som uppslagsverk utifrån innehållsförteckningen eller läsas från sidan 1 och framåt. Den berättar för dig hur du ska tänka och vad du ska göra för att skriva. Det finns många övningar som hjälper dig i ditt skrivande och också tips på hur resultatet från övningen kan bli.

Boken är inbunden på 248 sidor. Här kan du se innehållet i den:

 

Vill du veta mer om boken, kan du läsa på BoDs sida, se nedan.

Länk till fackboken Börja skriva framgångsRIKT:
https://www.bod.se/bokshop/boerja-skriva-framgangsrikt-monica-iveskoeld-9789179690380

Detta är min 67 fackbok sedan 80-talet.
Lycka till med ditt skrivande!

Vill du ta del av den digitala releasen för boken. Här berättar jag mer om innehållet samt ger några skrivartips:

https://youtu.be/qpGwt7Hkg5c

Här kan du beställa boken