Chi Neng Qigong med min mentor – Vill du få tips på att må bättre?

Min fantastiske mentor Li Hongshi från Kina har varit i Malmö igen. Han lyckliggör just nu ett antal av oss handledare och utövare av Chi Neng Qigong, under en Europarunda med workshops. Under fyra dagar körde han utbildningen i Malmö, vid Kockum Fritiden.

Själv deltog jag i dagarna tre. Det var inte utan att både kropp och själ var möra. Otrolig känsla att få träningsvärk i bröstkorgen.

För första gången fick jag lära mig öppna upp revbenen så att mitt hjärta får bättre plats och mår riktigt gott. Detta i sin tur gjorde att jag också kunde känna av mina inre organ på ett starkare sätt.

 

Sedan 2015, då jag tränade för Li senast, har jag dagstränat på att stänga mina tankar. Detta har jag också lärt ut i den digitala kursen Nålsögat som många av mina deltagare har gått. Samtliga har gjort ett strålande resultat. En del har lärt sig sova bättre, andra minimera eller eliminera stressen och vissa har skapat det lugn de behöver för att lyckas bättre i vardagen.

Själv har jag lärt mig känna mina inre ligament, muskler och senor framförallt i armarna.

 

Den här gången fördjupade vi kunskapen kring att stänga tankarna och därmed eliminera stressen osv. Det var en fantastisk känsla att få uppleva hur jag var totalt närvarande utan att uppleva min egen kropp. Att se sig själv holistiskt under ett träningspass är en otrolig upplevelse.

 

Nu delar jag med mig några av dessa underbara råd i ett gratis webinar direkt efter påsk.

Välkommen till gratis webinar den 18 april kl 18.00

Vill du delta och få lära dig hur du kan göra? OBS att du inte behöver kunna Chi Neng Qigong. Jag kommer inte att fördjupa denna metodik utan lära dig via enkla rörelser.

Anmäl dig via denna länk.

Webinariet är helt gratis!

Jag lovar en behaglig stund.

 

Li lärde också ut hur vi kan bli bättre på att kommunicera med vår omgivning. Han menade att alla äktenskap och relationer förbättras omgående för de som kan hantera den här kunskapen.

Detta är något som alla par borde lära sig!

 

Kärleksfulla hälsningar
Monica Ivesköld

 

 

 

 

Tagged with →  
Share →