De fantastiska deltagarna i onlinekursen ”Planera ditt skrivande och din marknadsföring”

Webinar Planera ditt skrivande 16

Här ser du några av mina fantastiska deltagare på webinariet i onlinekursen ”Planera ditt skrivande och din marknadsföring”. Vi har verkligen roligt i gruppen och jag bjuder på ett ”smörgåsbord” av möjligheter, mallar och övningar. Varje deltagare förser sig utifrån sitt behov.

Ibland är det någon deltagare som tipsar om något viktigt, så som du kan se i bilden där Kerstin tipsade om en roman.

Kursen är på 20 veckor eller rättare i 20 avsnitt. Ibland lägger vi in en paus-vecka så att alla hinner med. Samtliga avsnitt är inspelade och utlagda i en plattform som deltagarna har tillgång till. Övningar och avsnitt rullar ut i följd.

Att skriva kräver planering, mallar och en genomtänkt plan. Det är den röda tråden i kursen. Sedan går det inte att skriva först och marknadsföra sen. Du måste göra detta parallellt. Därför delar jag ut marknadsföringstips samtidigt. Deltagarna har fått lära sig några sociala medier så att de kan välja. De får lära sig ett antal erkända metoder och tekniker både för marknadsföring och skrivandet såväl som redigeringen.

Som exempel kan nämnas att de denna vecka har fått tre mallar för redigering; Mitt redigeringsschema, en mall för att ta reda på HUR bra deras manus är samt en Djupanalysmall som de kan använda för att utmärka sig som proffs på skrivandet.

För marknadsföringen har de fått tips om hur de utifrån ETT inlägg kan skapa FEM med hjälp av en berömd metod. Vi har en sluten Facebook-grupp som kallas för ”Testgruppen som ger varandra feedback” i vilken de kan lägga in inlägg (för test) såväl som textdelar ur sitt manus. Den här bilden hade en av deltagarna lagt upp i gruppen.

Skulle du också vilja gå en onlinekurs och lära dig allt detta? Anmäl dig här!

Välkommen till 20 givande veckor!
Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

Share →