Digitala utbildningarDigitala utbildningar

Milords digitala inriktningarDu har möjlighet att boka upp till 20 digitala kurser. Dessa kan kategoriseras i 3 olika områden:

  • Framgång & Effektivitet
  • Nycklar i vardagen
  • Mental träning för att må bra

 

Här ser du vilka utbildningar som finns under respektive kategori.

Framgång & Effektivitet

Effektivitet för webbenFramgång & Effektivitet

20 veckors digital utbildning i Framgång och Effektivitet med personlig coachning (option) varje vecka, 1 tim webinar var 14e dag. Mellan 7 och 14 övningar har du tillgång till var 14e dag.  Se videofilmen här (som presenterar utbildningen lite utförligare): http://www.youtube.com/watch?v=xiIE5FXHNJA

 

LivLivet på en pinne för webbenet på en pinne – En om dan

Under 88 arbetsdagar får du – varje dag – tillgång till en 5-minutersfilm som inspirerar dig att göra något för att skapa en behagligare vardag. Alla filmerna innehåller värdefulla tips för framgång och effektivitet. Denna effektivitetsutbildning är till för dig som vill vara effektiv men inte ens har tiden att avsätta för att bygga upp din effektivitet. Här får du första tipset gratis: https://www.youtube.com/watch?v=iMWDTSpTwMg

ResanResan mot stjärnorna

Denna utbildning hjälper dig omvandla drömmen till mål och målen till resultat. Genom att lära dig metoderna för hur verkligen når ditt önskade resultat, säkerställer du din framtida lycka.

Du får verktyg som hjälper dig igång. På några dagar har du garanterat kommit fram till VAD du ska satsa på för att leva din dröm NU.

Hållbar strukturHållbar struktur

Den här utbildningen hjälper dig skapa en hållbar struktur, både fysiskt, i datorn (digitalt) och i e-posten samt i ditt medvetande. Du får lära dig hur du bygger upp strukturen parallellställt så att den ser likadan ut överallt. Genom att göra så, minskar du tiden för letandet. Du hittar enklare och slipper frustration och stress.

 

Hållbar årsplaneringHållbar planering

Du får lära dig göra en hållbar årsplanering på ca 1 timme. Genom att digitalisera din planering (som motsvarar en budget av tid), gör du detta enkelt och lätt med våra enkla analysverktyg. Sedan får du lära dig hur du följer upp din tid (som motsvarar ett bokslut). Det gör att du kan säkerställa att du gör rätt saker, med rätt resurser och på rätt tid.

Serien Nycklar i vardagen –
Dina utvecklingsmöjligheter

Vi erbjuder flera utbildningar i denna serie, som alla främjar dig till en roligare vardag. Exempelvis har vi följande utbildningar i Office-programmen:

Office -Digitala utbildningar

Nycklar till vardagen för webbenBli en Formel 1-förare i Excel

20 veckors digital utbildning för dig som vill lära dig alla tipsen som gör vardagen med Excel roligare och lättare. Här lär du dig skapa professionella diagram, få ut Pivottabeller och -diagram på några få sekunder, ta reda på vad du ska betala när du lånar (amorteringar), lär du slå ihop kolumner eller separera dem med ett klick. Du får tips på hur du lägger upp egna knappar för att förenkla för dig. Du får t o m lära dig beräkna din ekonomiska trygghet och frihet, och mycket mer. Var 14e dag har vi 1-timmes digitalt möte (webinar) och varje vecka har du tillgång till 5 nya övningar i en plattform.

WordOrden runt på 80 dagar – Word

Denna kurs är uppbyggd med en lite annorlunda pedagogik. Du får lära dig tipsen som gör Word till ett roligt verktyg. Vi har byggt kursen som en resa, där du på 80 dagar får möjlighet att hitta spännande finesser som du kanske aldrig tidigare har funderat över. Saker som gör att du kan automatisera din vardag.

 

PPTSkapa 8 professionella presentationsbilder på 8 minuter i PowerPoint

Med denna kurs får du inte bara lära dig hur du ska nå fram med ditt budskap. Du får även lära dig göra bilderna snabbt och enkelt på ett annorlunda sätt. Använder du bilder i bilden, får du lära dig bildanalys. Du får även lära dig tekniken som gör att dina åhörare blir nyfikna på vad du vill förmedla. Behöver du övertyga dem, rekommenderar vi kursen Verbal övertygelse. Behöver du träna på framförandet, kan vi komma ut och filma din presentation och utifrån den diskutera hur du enklare skapar en dialog med dina åhörare.

OutlookOutlook – Tipsen som gör att du kan sluta som ”brevbärare”

Med denna kurs får du lära dig – genom 5-minutersfilmer varje dag – hur du förändrar ditt e-postbeteende, skapar ny struktur i e-posten och planerar på ett annorlunda sätt. Du kommer därmed att minska din stress, få en tom inkorg varje dag (eller vecka), full kontroll på in- och utflödet. Aldrig mer blir vardagen densamma. Den slutar äta på din tid. Du behöver inte längre känna dig som en ”brevbärare” som tillbringar hela dagen i posten.

LayoutLayout / Design / Formgivning

20 veckors digital utbildning i Layout / Design / Formgivning för dig som vill skapa websidor, nyhetsbrev, marknadsföringsmaterial, broschyrer, produktblad, sidor i sociala medier osv, på ett professionellt sätt. Du får tillgång till teori såväl som praktiska övningar för att öka din kommunikation utifrån de regler som finns. Här lär du dig alla tipsen som ökar läsbarheten – oavsett om du ska producera något material i papper eller digitalt. Var 14e dag har vi 1-timmes digitalt möte (webinar). Var 14e dag har du tillgång till en plattform med 5 övningar.

Öka försäljn för webbenÖka/Dubbla din försäljning

Öka/Dubbla din försäljning på 20 veckor med digital utbildning. Var 14e dag möts vi 1 timme via webinar, samtidigt får du även stöd när du ringer och bokar kundbesök samt i form av kreativa möten. Du får tillgång till en digital studieplattform med 5 övningar var 14e dag. Dessa tillsammans med alla mallar och verktyg gör att du även kan minska din tid för administration och ägna åt dina kunder i stället. I den här kursen tränar vi mentalt på ett sätt som garanterar ökar, kanske rentav dubblar, din försäljning. Vi har kunder och deltagare som faktiskt även 3-dubblat sin försäljning.

Websida på 2 timSkapa websida på 2 timmar

Med den här utbildningen får du lära dig alla strategiska verktyg och metoder för att skapa och underhålla din websida/blogg.  Du får lära dig om SEO – sökmotoroptimering – så att du når ut. Här får du tipsen kring plugins och hur du med hjälp av sådana kan automatisera. Du får även lära dig skapa nyhetsbrev och knyta ihop med din sida. Vi arbetar i WordPress eller Wix. Kursen är på 5 veckor och du har tillgång till minst 25 filmer som beskriver i detalj hur du gör. Genom att göra ett gediget förarbete, kan du skapa själva sidan på 2 timmar.

Nyhetsbrev-bloggarAttraktiva nyhetsbrev och bloggar

På den här kursen får du lära dig skapa upptill 2000 inlägg och 200 bloggar – på ett bräde. De räcker preparerat dig för ett helt år. Med nya, spännande metoder, går det att förbereda och göra detta. Själv lägger jag ca 2 timmar per vecka för detta arbete. Snittet i Sverige idag för en som arbetar motsvarande mig är 21 timmar/vecka. Du får under 5 veckor (eller via ett antal dagar i utlandet), möjlighet att lära dig teknik och metodik som gör detta arbete till en ”dans”.

Sociala medier o OneNoteNå ut i sociala medier – utan att lägga tiden där

Med den här kursen når du ut i sociala medier – utan att slösa med din värdefulla tid. Du får lära dig att strategiskt bygga upp dina sidor i 5 sociala medier, dvs
Facebook (företags- och produktsidor)
LinkedIn – professionell sida samt blogga i PULSE
Google +
YouTube (skapa och revidera filmer)
Pinterest
Du får även lära dig arbeta med OneNote som ett fantastiskt verktyg för din strategi.

Kommunikation - verbal övertygelseVerbal övertygelse

Med verbal övertygelse, får du ett säkrare framförande och större kunskap kring presentations- och framförandetekniken. Du blir en mer underhållande föreläsare och/eller kommunikatör. Du får lära dig vikten av skriftlig såväl som muntlig kommunikation. Här får du lära dig Förhandlarens styrka. Varje vecka möts vi i ett 1-timmes webinar. Kursen varar totalt 10 veckor. Du får 5 övningar per vecka.

Överlevnad - DigiratisÖverlevnadskursen – Bli en Digiratis

På den här kursen får du lära dig hur du startar och säkrar din framtid med digital verksamhet. Det är hög tid nu att besluta hur du och ditt verksamhet ska överleva i den digitala världen. Med hjälp av kursen kan du öka din effektivitet gentemot din konkurrent med 26%. Kursen pågår i 10 veckor – givetvis helt digitalt. Du börjar med att titta på dig själv och verksamheten. Sedan jämför du med andra som lyckats, för att därigenom få idéer till hur du själv kan skapa framgång i en digital värld. Det räcker inte att finnas på sociala medier eller ha en websida. Ett exempel är jag själv, som sedan flera år tillbaka lever som digital nomad. Jag kan med hjälp av mina digitala utbildningar befinna mig var som helst och ändå hjälpa mina kunder. Hur gör du?

Mental träning för att må bra

Qigong för webbenMental vitaminkick med Chi Neng Qigong mm

10 veckors digital utbildning  med Mentala Vitaminkickar. Här får du 1 tim webinar varje vecka, 1 mental vitaminkick om dagen i form av avslappning, avspänning, stresshantering, mindfulness, meditation, Qigong-övningar, självhypnos, boosters (energi-påfyllare), EFT (knackning) och mycket mer.Klicka här för att lyssna till början av en Avslappning – så får du uppleva hur det kan låta i en ljudövning exempelvis. OBS att det endast är ett kort klipp. Längtar du efter mer? Det kommer – jag lovar! Den här kursen är smockfull med kickar i ett dignande ”smörgåsbord” där du botaniserar på egen hand.

GolfBli en mer fokuserad golfare

Tillhör du dem som älskar att spela golf men har svårt med koncentrationen. Den här kursen, som är 10 veckor lång, hjälper dig träna allt från uppvärmning (på ett nytt sätt), till armstyrka och balans. Du lär dig fokusera och vara närvarande i ditt slag. Varje vecka får du 5 övningar med filmer, som finns i en plattform. Härliga mentala träningspass som hjälper dig fokusera på del efter del. Varje vecka har det utvalt tema som du arbetar med.

Nålsögat för webbenNålsögat – Lär dig stänga av dina tankar

Nålsögat – Lär dig stänga av dina tankar – är en helt ny kurs och metodik som delvis lanserades från Kina (en av världens guru inom området har under många år arbetat på ett medicinfritt sjukhus). Du kan lära dig hitta din strömbrytare och stänga av tankar som skapar stress, oro, ångest, ilska, irritation osv. Under 8 timmar under lika många veckor, lär du dig metoden via webinar direkt i datorn.

0 comments
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed