Drömmarnas dans av Nora Robert

Recension

Drömmarnas dans av Nora RobertFormat: Häftad

Antal sidor: 314

Utgivningsdatum: 2018-11-01

Förlag: Förlaget Harlequin

ISBN: 9789150930412

 

Nora Roberts är oftast bra, om du gillar feelgood. Den här är med spänning och dramatik. På nätbokhandeln kan du läsa följande (står också på baksidan av boken):

Hon hade glömt varför hon sprang. Det enda hon visste var att hon inte kunde stanna. Om hon stannade skulle hon vara förlorad. Alla instinkter sa åt henne att hon måste fortsätta springa, öka avståndet mellan sig själv och platsen där hon varit.

När hon vaknar på sjukhuset vet hon inte vem hon är eller var hon befinner sig. De påstår att hon heter Gabriella, men namnet väcker inget minne till liv. I spegeln ser hon en ung kvinna med guldbruna ögon och ett trött ansiktsuttryck. Tid och tålamod är det enda som kan ge henne minnesbilderna tillbaka, men samtidigt som hon känner sig otålig kan hon inte låta bli att tänka att det kanske vore bäst att inte veta.

4 pennorAlltid lika lättsamma att läsa. Rekommenderar dem till hängmattan som förhoppningsvis kan brukas inom kort nu när sommaren närmare sig.

Jag ger boken utifrån feelgood-bedömning 4 pennor, framförallt för att den är kryddad med spänning, kärlek, dramatik och prinsar. 😉

Vid pennan

Monica

 

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest