Ett oemotståndligt begär av Birgitta Bergin

Bokrecension

Ett oemotståndligt begär av Birgitta BerginDen här boken MÅSTE du läsa – om du gillar feelgood.

Det är den tredje självständiga boken i en trilogi. Jag har inte läst de andra två men kan säga att jag är helt såld på denna bok. Wow! Vilken upplevelse. TACK!

Birgitta Bergin är en mycket duktig författare som ger mig, som läsare, full valuta för pengarna. Hon skriver med en förfinad gestaltning. Karaktärerna är levande, fulla av blod. Storyn är spännande, med kärlek, dramatik och passion. Jag kunde inte lägga ifrån mig boken och när den väl var slut, saknade jag karaktärerna som hade blivit så levande för mig.

Så här står det på nätbokhandelns sidor:

Anna Holm har äntligen funnit lyckan men i skuggorna lurar det förflutna. Anna har allt hon någonsin önskat sig – ett harmoniskt familjeliv och ett utmanande jobb som företagsledare för Vansbo fastigheter. Men när hennes älskade börjar arbeta med ett nystartat välgörenhetsprojekt drivs de allt längre ifrån varandra. Och vem är egentligen projektets mystiska och hemliga grundare? Inte blir det lättare att hålla relationen vid liv när ett svekfullt ex till Anna dyker upp i Stockholm och gör allt för att få kontakt med henne. Hon står till en början emot hans inviter, men när han råkar ut för en olycka ser hon ingen annan utväg än att hjälpa honom. Orosmolnen hopar sig alltmer över Annas nyfunna lycka, och en ödesdiger konfrontation ställer situationen på sin spets. När stormen bedarrat har Anna fler svar än vad hon önskat sig. Först då vet hon vad som är sant och falskt, vem som är hennes vän och vem som är hennes fiende.”

Det är få böcker som stannar kvar hos mig och mitt minne, varje år. Jag läser massor. Men den här boken kommer jag inte att glömma i första taget. Och jag har blivit ett fan till Birgitta Bergin. Hon har skapat ett behov hos mig. Måste läsa mer av henne.

Jag ger boken full pott, dvs 5 kraftfulla pennor och ser fram emot att få läsa mer av Birgitta Bergin. Hon vet hur hon ska leverera till mig som läsare. Det är utsökt berättat, fantastiskt fint gestaltat med trovärdiga karaktärer och miljöer. Jag är med i händelsen – hela resan igenom.

Vändpunkterna kommer exakt där de ska och hon laddar och överraskar. Vilken höjdpunkt denna sommar.

Läs den! Den är ett måste för alla feelgood-älskare och slår det mesta inom genren.

Glad sommarläsning!
Monica

Tagged with →  
Share →