Fackboken ”Börja skriva framgångsRIKT” och en ny novell

31 juliPå fredagarna hanterar jag deltagar-frågor. Jag skickar information till deltagarna för kommande vecka och ser till så att alla de 26 onlinekurser som jag administrerar snurrar som de ska. Så gjorde jag även i fredags. Jag hanterade dessutom bankfrågor och betalningar.

Sen satsade jag på en ny programvara, en app som förändrar bilder och som jag nu ska prova i sju dagar innan jag beslutar mig för att prenumerera på den under ett år. Återkommer till den eventuellt när testperioden är slut. Men redan nu kan jag säga att den tyvärr inte levde upp till det som jag hade förväntat mig. Så vi får se om jag fortsätter prenumerera på den.

Förutom ovan så skrev jag klart min novell till en tävling. Hoppas komma med i årets utgåva av ”Jul igen”. Jag har tidigare deltagit två år på rad i denna antologi så det har liksom blivit något av en rutin. Det här året blev det en otrevlig historia om en otrevlig tomtemor. Håll tummarna att den uppskattas av juryn.

Jul igen

Avslutningsvis skrev jag klart de sista delarna av fackboken. Nu återstår ett antal redigeringsrundor. Boken blev omfattande med ca 450 sidor så jag behöver verkligen klippa ordentligt i den.

Med en önskan om en fortsatt trevlig vecka!

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

 

 

 

Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest