Får jag som Buzzador rekommendera L’OR Espresso – ljuvligt kaffe

#LORespressoBuzz #LORespressoSverige #buzzador

Buzzador och kaffetestSom Buzzador har jag fått testa två sorter; Profondo och Ristretto. Ristretto har alltid varit min favorit och blev så även denna gång. Profondo var – i min smak – mer beskt än starkt. I serien finns flera olika kaffesmaker;

 • Ristretto (min favorit)
  kraftfullt aromatiskt, kryddigt
 • Profonda
  toner av rostade mandlar och lakrits (som jag dock inte kunde urskilja)
 • Splendente
  nötigt med en pikant citrus (har ej provat)
 • Mattinata
  brödiga inslag (ej provat)
 • Forza
  eldigt, som jag gärna dricker, dock ej i denna test, med toner av ek
 • Supremo
  inslag av mörk choklad (ej provat)

Har du inte smakat, rekommenderar jag dig verkligen att gå in i någon av butikerna (i Malmö ligger den på Baltzarsgatan) och smaka. Avnjut detta härliga kaffe.

Vi samlades några stycken och avnjöt en utsökt förmiddagskopp där samtliga föredrog Ristretto, detta välsmakande ljuvliga kaffe. Jag måste säga att investeringen av min Nespresso-maskin har gett god avkastning.

Kaffehälsningar från
Monica Ivesköld

 

 

 

 

 

 

Tagged with →  
Share →