Filmmanus-kursen avslutad

Jag har precis avslutat en onlinekurs i konsten att skriva filmmanus. Det var en av de bästa amerikanska kurser jag gått. Paul Castro, instruktören, var en charmerande kille som hade plockat ut det viktigaste att tänka på. Sådant som även fungerar när jag skriver romaner. Vissa delar var så spännande att jag valde att ta med dem i min kommande bok ”Börja skriva framgångsRIKT” och även lägga in det i den kommande onlinekursen med samma namn. Paul Castro har bland annat skrivit filmmanuset till filmen August Rush, en av mina favoritfilmer.

Här ser du mitt certifikat efter kursen.

Certifikat The million dollar screenwriting

Kursen heter ”The Million dollar screenwriting”.

Jag har påbörjat nya onlinekurser givetvis. Dels en i konsten att skriva fiktion och framförallt deckare/kriminalromaner, dels en stor utbildning för dr Joe Dispenza ”Making your Mind Matter”. Under ett år har jag varit nyfiken på Dr Dispenzas metodik. Nu har jag valt att satsa på den. Den påminner mycket om min kinesiske mentor Li Hongshis program och kurser som jag gått flera år i rad.

Givetvis lovar jag att berätta mer så snart jag kommit en bit på vägen i dessa kurser.

Dagens adventskalender innehåller en vinst – onlinekursen som hjälper dig stänga av tankarna – Nålsögat, heter den. Skriv en motivering till varför du ska vinna. Här anmäler du dig! Vinnaren presenteras i slutet av året.

Kursen Nålsögat är en kurs som lär dig stänga tankarna. Att styra tankarna är en början till att påverka din framtid, säger dr Joe Dispenza. Med den här kursen får du en riktig skjuts framåt.

Jag önskar dig lycka till med både skrivande och livet

Monica Ivesköld

Share →
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest