FitLine har varit räddningen

Som en del av er redan vet, har jag talat om FitLine. Många har därför frågat mig vad detta är och hur det fungerar. Jag tänker därför berätta lite om denna ”räddning” som gjort livet mer behagfullt för mig och min man.

Min man har Parkinson. Förra året var han rejält dålig. Så dålig att läkarna föreslog en hjärnoperation. I januari 2017 började han med FitLine efter rekommendation av vår före detta tandläkare som också är medicinskt utbildad och själv hade testat FitLine.

Vilken effekt. Redan efter 1 månad, minskade sockerberoendet, han sov äntligen en hel natt (något som tidigare varit stört omöjligt), han blev lugnare och motoriken blev bättre. Stelheten försvann delvis. Han blev rak i ryggen och gick inte längre som en neandertalare. Till och med muskulaturen i ansiktet förändrades. Hans stela anletsdrag mjukades upp och jag fick tillbaka min man som varit försvunnen sedan 2009 ca.

FitLine går på celldjupet. Vi slutar inte förvåna oss. Det är förbluffande. Någon operation är det inte längre tal om.

Lite allmän information om FitLine

FitLine Basics

Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat.

Kosttillskotten från FitLine hjälper till att hålla hälsa och prestationsnivå på topp. Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av forskare ger näring till de ställen där de behövs när de behövs, på cellnivå inifrån och ut.
Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper hjärtat och blodcirkulationen. Många elitidrottare världen över uppskattar fördelarna med FitLine.

Certifierade tillverkningsprocesser garanterar hög kvalité.
Banbrytande NTC teknologi i kombination med tusenåldrig ayurvedisk läkekonst. Med viktiga fibrer och fiberämnen från frukt, grönsaker och sädeslag, sekundära vegetabiliska föreningar och enzymer, värdefulla örtaromer och levande mjölksyrabakterier. Hög biotillgänglighet av gurkmeja. Rik på vitamin C och selen som bidrar till immunsystemets normala funktion. Rik på vitamin E och C som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Innehåller levande L-reuteri kulturer som gör att tarmarna mår bra. FitLine Activize Oxyplus levererar ingredienser som bidrar till normal energiomsättning i kroppen. Idealisk på morgonen. NTC stödjer ett optimalt näringsupptag. Rik på vitamin B6 och vitamin C som bidrar till normal energiomsättning. Med vitamin B2 (riboflavin) och niacin som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Dessutom tar maken Q10 Plus som ger ökad biotillgänglighet. NTC stödjer ett optimalt näringsupptag.

Maken dricker Basics (se bild ovan och innehållet) på morgonen tillsammans med 18 droppar Q10 Plus, samt en annan produkt på kvällen. Helt otroliga resultat. Det verkar så bra att jag själv börjar fundera på att testa för min reumatism. Fashinerande effekter!

Följ mitt inlägg. Jag berättar mer om detta längre fram.

Varma hälsningar
Monica

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed