Går det att stänga tankarna?

Idag tänkte jag berätta om att det går att stänga tankarna. Om du byter ut tanken mot en motorisk rörelse, kan du lära din hjärna att slå av och på. I stället för att använda hjärnan kan du lära dig använda hjärtat mer.

Detta tränar vi på i onlinekursen ”Nålsögat – Stäng tankarna eliminera stress och oro”. Här får du en provlektion från ett webinar som jag körde den 23 juli.

Ja tack, jag vill gärna få ta del av inspelningen från webinariet ”Introduktion till Nålsögat”.

Få energi - stäng tankarnaOm du vill fortsätta får du gärna anmäla dig till onlinekursen och får sommarrabatt av mig. 300 kronor skänker jag bort som en sommarpresent till dig. På så sätt kan du unna dig något annat för de pengarna.

Kursen varar i åtta (8) veckor och du lyssnar på inspelningen som ligger i plattformen, en gång per vecka under ca en timme. Sedan tränar du på de övningar du får, varje dag under resten av veckan.

Genom att träna, lär du din hjärna förstå hur du med hjälp av övningarna vill stänga av hjärnan och hitta din on/off-knapp.

Passa på att träna din hjärna. Till hösten går kursavgiften upp, så du sparar ännu mer nu om du anmäler dig före den 23 augusti. Här är länken till bokningen av kursen.

Ja tack, jag vill gärna boka onlinekursen ”Nålsögat” och lära mig stänga tankarna. Nu med rabatten 300 kronor.

Du kan välja om du vill betala allt på en gång eller betala 200 kronor nu och får resten fakturerat.

Genom att nöta in övningarna lär du din hjärna stänga tankarna. Ju mer du övar, desto snabbare kan din on/off-knapp fungera.

Stort lycka till med en mer stressfri vardag
önskar
Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

 

Tagged with →  
Share →
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed