Höstskimmer samt Fjärilskyssar av RaeAnne Thaynes

Bokrecensioner

RaeAnne Thynes böcker

Dessa ljuvliga böcker – i stil med Nora Roberts – läste jag i Spanien nyligen.

Böckerna utgår från byn Hopes Crossing och de vänliga människorna som bor där. Detta är feelgood när den är som bäst och jag ger den höga poäng.

Båda är utgivna av förlaget Harlequin.

Höstskimmer

Häftad, 336 sidor

ISBN: 9789150942248

Fjärilskyssar

Häftad, 320 sidor

ISBN: 9789150944129

 

Så här står det på nätbokhandelns sidor:

Höstskimmer:

Den ensamstående pappan Brodie Thorne och hans dotter Taryn är i behov av en smula hopp i tillvaron. Taryn har blivit allvarligt skadad i en bilolycka och hennes chanser att återhämta sig verkar små. Men Brodie är beredd att göra vad som helst för sin dotter även om det innebär att han måste be Evie Blanchard om hjälp.

Evie var på toppen av sin karriär som sjukgymnast när hon valde att dra sig tillbaka, och hon tvekar in i det sista när hon får frågan av Brodie. Hon vet vad det kan kosta att bry sig för mycket om en patient och vill inte förstöra den lugna tillvaro hon skapat i Hopes Crossing. Men hon går med på att hjälpa dem, tills de hittar någon annan som passar för uppdraget. Två veckor kan hon stå ut med. Två veckor av omtumlande känslor och en oväntad attraktion till den snygga men ack så arroganta Brodie Thorne.

Fjärilskyssar:

Alexandra McKnight föredrar långa arbetsdagar och korta relationer, och hon har funnit allt hon behöver i Hopes Crossing. Nu leker livet sedan hon blivit erbjuden drömjobbet som köksmästare på en exklusiv restaurang som snart ska öppnas i staden. Medan bygget pågår passar Alex på att bekanta sig med entreprenören på plats, Sam Delgado. Vid första anblick verkar Sam perfekt på både det yrkesmässiga planet och det privata. Han är stor, stark, snygg och ska bara stanna i staden några veckor. Åtminstone är det vad Alex tror, tills han plötsligt flyttar in i ett hus på hennes gata. Och med sig har han en sjuårig pojke han aldrig tidigare nämnt. Det verkar som om Sam vill ha mer av henne än hon är villig att ge. Nu är det upp till Sam att få en motvillig Alex på andra tankar och övertyga henne om den lyckliga framtid de skulle kunna ha tillsammans oavsett vad som har hänt i hennes förflutna.

 

Har du inte läst dem, rekommenderar jag dig varmt att göra så.

Vid pennan

Monica

 

Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest