Hur ofta letar du efter saker?

Väldigt många människor lägger ner massor av sin dyrbara tid på att leta. De letar efter papper på avvägar, efter e-post, efter dokument i datorn, efter saker som ligger på ”bra att ha”-platser osv.

Stressen ökar och de blir mer och mer frustrerade av att inte hitta. Ju mer stress, desto mindre chans att du finner det du letar efter. Vet du att stressen faktiskt är hormoner som stänger av dina tankar. Du får styrkan i armarna (för att kunna slåss) eller i benen (för att kunna rymma). Men du får INGEN styrka i huvudet. Logiken är som bortblåst.

Så ju mer du letar, desto mindre finner du!

Upptagen av letandetUngefär så här ser svaren ut när vi ställer frågorna till våra kunder, se ovan bild. 33%, dvs en tredjedel, har alltid fullt av papper framme. Endast 3% anser sig ha en bra struktur. Oj, oj, oj, så mycket läckage det finns hos varje person. En tredjedel anser att de lägger onödig tid på sitt letande. 50% har oläst mejl liggande i sina inkorgar. Har du en aning om vad detta gör med ditt liv? Ditt undermedvetna går på högtryck. Se framför dig en maskin, låt oss leka med bilden av en tryckpress. Tänk dig att den går på högtryck. Till slut ballar den – helt säkert – ur. Papper kommer att vräkas ut i hela rummet. Samma sak händer med din hjärna. Till slut exploderar det även i övre kontoret. Hela skallen blir överhettad. Har du upplevt detta någon gång?

Intressant är också att 65% aldrig funderar över om datorn backas upp.  Det skulle vara helt förödande om du mister dina dokument och annat viktigt som du skapat. På några få minuter kan du bli av med allt du har på din dator. Vad händer då, tror du?

I april drar vi igång vårens kurser i struktur och effektivitet. Du har flera olika att välja mellan. Du kan för en liten investering, skapa dig en vardag utan att spilla tid på letandet. Vill du ha 6 timmar över i veckan, behöver du lägga lite mer investering av både pengar och tid. Räntan på ditt investeringskapital är hög. Du får nästan en hel dag över i veckan. Det är en avkastning på nästan 20% per vecka.

Om du har en lön på 20.000 kronor i månaden och slösar bort 6 timmar varje vecka, motsvarar det att du låter 750 kronor rinna ur din hand VARJE vecka. Det är ca 39.000 kronor på ett år (52 veckor). Pengar som du skulle kunna åka på semester för, tid som du kan ägna åt ledighet och semesterresor. Inte illa alls, eller hur?

Så om du vill spara mycket pengar varje månad, investera i dig själv – inte via banken. Du får en kapitalstegring som är mer än värdefull. Det är som att åka buss med sig själv. Ta fram konduktörsväskan och börja spara tid och pengar!

Själv har jag förändrat min tillvaro – på alla möjliga sätt. Nu lever jag min dröm, nästan varje dag.

När vill du börja leva din dröm?

Vill du hänga med på ett gratis webinar i april, där jag berättar mer? Eller du vill kanske redan nu investera och veta mer om hur du kan förändra ditt liv, din vardag?

Klicka på knapparna nedan, så får du mer information om respektive möjligheter för din kapitalinvestering!

Struktur-knappLivet på en pinne-knapp  

 

OM du vill delta gratis i ett kommande webinar kring detta i april, så klicka på den högra knappen.
Skriv i rubriken:
”Ja tack, vill delta i gratis webinar för struktur”

Strukturerade hälsningar

Monica Ivesköld
Milord Inspriation (ingår i Resultat Direkt)

Tagged with →  
Share →