Hur ser dina arbetsvanor ut?

Har du funderat över hur du arbetar? Efter 30 år som effektivitetskonsult, kan jag berätta för dig att de flesta människor inte tänker efter hur deras arbetsdag faktiskt ser ut.

De allra flesta tar i samma papper många gånger innan åtgärd.

Och vi ska inte tala om hur e-posten hanteras. Alltför många stressar ihjäl sig i inboxen. Det är där de arbetar, dagarna i ända. I stället för att ta tag i en sak åt gången, öppnar och stänger de sin e-post i tid och otid.

Den är konstant igång. Hur fokuserad kan du vara om du ständigt är i brevlådan? Har du funderat över det?

Många öppnar sin e-post i telefonen. Konstaterar att de har massor med jobb. Stänger den igen och låter stressen svepa genom kroppen som en orkan.

När de kommer till kontoret, öppnar de samma mejl – om igen – och gör samma antaganden. De har alltför mycket att göra. Ett antal hundra mejl väller in och det blir inte lättare.

Få personer är medvetna om sina ställ- och ledtider. Jag får ofta frågan hur jag kan skriva 200 bloggar om året, 2000 inlägg i sociala medier osv, på enbart 2 timmar per vecka.

Ja, vad tror du? Kan det kanske vara någon form av strategi eller planering 😉 ?

Det är faktiskt enklare än du tror att fixa. Allra först behöver du lära dig metodiken som styr ditt beteende. Den 3 gratislektionermetodiken kan du få om du unnar dig 3 gratislektioner, som jag bjuder på.

Anmäl dig här – via knappen – så får du dessa av mig.

Goda hälsningar

Monica Ivesköld
Milord Inpiration (ingår i Resultat Direkt)

Tagged with →  
Share →