I mål – Wow!

Nanowrimo - över 50000 ordI förrgår gick jag i mål. 54.432 ord avklarade i utmaningen Nanowrimo. National Novel Writing Month är normalt i november varje år.

Jag har tävlat de senaste två åren och klarat målet som är på 50.000 ord – ofta med råge. Varje år har jag mottagit ett certifikat.

Även detta år har jag klarat av utmaningen. Målet är nått.

I fjol skrev jag 80.000 ord. Frågan är vad som blir slutet idag när tävlingen stängs. Kanske når jag 70.000 ord. Det är min utmaning.

Jag har ytterligare några timmar på mig att få ihop ännu fler ord till min kommande roman.

Du undrar kanske vad jag skriver? Detta är råmanus till fjärde boken i serien om Henrietta. Den första romanen hoppas jag kunna släppa nästa år. Den är färdig att gå till förlag. Håller på med djupanalysen som jag ska berätta om mer under kommande veckor. Även andra romanen börjar bli färdig för lansering. Den genomgång nu redigeringen och första delen har redan varit hos lektörer.

Nanowrimo - över 50000 ord statistikI detta sammanhang passar det bra att även tala om boken ”Över mållinjen” som jag lanserar inom kort. Det är en bok där 20 författare har skrivit om tips för att nå mål. Jag återkommer inom kort med en inbjudan till dig att delta i min virtuella lansering av boken.

Vad kommer att hända med råmanuset som jag just nu har skrivit, undrar du kanske? Det ska nu få vila under ett år för att sedan börja bearbetas och redigeras. Så brukar jag göra. I pipen ligger dessutom en tredje roman som ska redigeras när de övriga två har gått i väg till förlag.

Avslutningsvis vill jag påminna om årets adventskalender med effektivitets- och skrivartips samt massor med erbjudanden och även en utlottning av en av mina böcker.

Trevlig helg!

Monica

 

 

 

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed