Julkalender 2 – Tävla … vinn!

För någon vecka sedan fick du möjlighet att delta i en julkalender med många värdefulla vinster, bl a 3 värdefulla julgåvor från mig (kurser för tusentals kronor). Nu får du möjlighet till fler vinster, fler kurser för tusentals kronor.

QQ julkalender

Det är dags för Qoola Qvinnors Julkalender där du kan vinna något varje dag fram till julafton. För att se vad du kan vinna, gå in varje dag via denna länk (nytt erbjudande VARJE dag). Klicka på länken ovan.

Skulle du endast vilja delta i min utlottning, kan du göra det via länkarna nedan.

Qoola Qvinnor (QQ) har betytt mycket för mig, både i Sverige och i Spanien. QQ är resultatet av att jag realiserat en av mina drömmar. Jag har fått underbara vänner, framförallt via den spanska gruppen. Varje gång lär jag mig mycket, får mängder med tips av alla fina vänner, och har otroligt roligt tillsammans med alla dessa fina QQ. Exempelvis har jag gått 2 korta utbildningar ”Skrivarpartyn” för Ulla Andersson. Jag har fått många skratt på mötena hemma hos Christina Berardi. En av tjejerna tipsade mig om hur vi kan få bättre kvalitet vid golfspel i Spanien, en annan tipsade mig om en känd fysioterapeuth som reser runt i Europa och hjälper folk må bättre.
Ja, upplevelserna avseende QQ är många. Därför har jag beslutat dela med mig av mina vinster nedan. EN lycklig vinnare per vinst får en värdefull upplevelse.

Jag lottar ut följande 3 vinster:

  1. Webkursen ”Resan mot stjärnorna – Gör drömmen till mål – nå resultat på kort tid” – 5-6 veckors digital utbildning – där du kan skapa ditt bästa år, dubblera din försäljning eller vad du nu vill uppnå. Värde: ca 2000 SEK + moms.
    Tävla här: Ja tack, jag vill vinna kursen Resan mot stjärnorna
  2. Kursen Strukturera – Ordning & reda – digital utbildning (en 5-minutersfilm per arbetsdag i ca 40 arbetsdagar) som säkerställer att du får en helt ny struktur och därmed minskar stress och frigör tid. Värde: ca 2000 SEK + moms.
    Tävla här: Ja tack, jag vill vinna kursen Strukturera – Ordning & reda i e-posten/datorn
  3. Min bok ”Framgångsrik & Lycklig” (läs mer om den här: Mer om boken). Värde: 210 SEK + frakt.
    Tävla här: Ja tack, jag vill vinna boken ”FramgångsRIK & Lycklig”

Vinnarna utses på självaste julafton!
Du skulle utan tvekan få betala minst det dubbla om du går en liknande utbildning hos någon annan leverantör. Det unika är dessutom att du får lära dig hur du uppnår resultat effektivt.

Lyssna på filmen, så berättar jag lite mer:
Film på YouTube

Hur tävlar du för att vinna några av mina ovanstående priser?

TomtenDu går in via länkarna för respektive vinst och motiverar varför just du ska vinna. Respektive vinnare får besked via e-post på julafton. Då kommer tomten. Alla får besked om VEM som vinner respektive pris.

Kurserna (nr 1 och 2 ovan) startar när du vill. Datum bestämmes via e-post.

Boken skickas direkt efter jul.

Du som inte vinner, kommer att få ett attraktivt erbjudande avseende önskad vinst. Det är min förhoppning att alla tävlande ska tjäna på detta.

Vill du ha fler erbjudande, anmäl dig till nyhetsbrevet där du får tips mm. Anmäl dig genom att ange din mailadress.

Jag önskar dig lycka till!

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (som ingår i Resultat Direkt)

Tagged with →  
Share →