Utveckla ditt ledarskap eller ditt författarskap med personlig utveckling med över 30 personlighetstester för dig eller din karaktär

PersonlighetsutvecklingDetta är en utbildning för alla som vill utvecklas i sitt ledarskap. Vi arbetar med en kombination av tester, processer för utveckling av ledarskapet (via webinar) samt kommunikation.

Med hjälp av ett urval av mer än 30 personlighetstester (beroende på mål och inriktning) får du som deltagare underlag som gör att du kan reflektera över ditt beteenden, dina konfliktmönster, egenskaper, förmågor, drivkrafter, hur ditt ”jag” fungerar samt hur din personlighet styr dina val i livet. För att leda andra måste du först lära känna och kunna leda dig själv.

Denna onlinekurs är unik. Vi har samlat kunskap kring personligheter och -tester i över 30 år och delar detta med dig. Några tester anses vetenskapliga, andra inte. Du får veta skillnaden. Vi köper inte in dyra tester utan du får tillgång till gratistester som du senare kan använda dig av i ditt ledarskap. En del tester har vi själva byggt upp, såsom stress-, effektivitets- och läckagetester samt många fler.

Här ser du vad kursen innehåller för typ av tester:

Personlig utveckling mindmap för kursen

Priset för denna omfattande kurs är endast 2.500 SEK inkl moms per person och du får tillgång till webinar under kursen där jag undervisar live och ger dig övningsuppgifter att testa mot en grupp i din omgivning.
Kursen är på 12 veckor och du får tillgång till 6 avsnitt med över 5 tester per gång. Samtidigt får du ett antal övningar som startar ledarskapsprocesser som du direkt kan använda dig av.
Här kan du boka dig för kursen ”Utveckla ditt ledarskap

Välkommen!

0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest