Lova av Eva Ludvigsen

Recension.

Lova av Eva LudvigsenDet var första gången jag läste något av Eva Ludvigsen och en trevlig bekantskap. Feelgood-romanen Lova var lättläst. Jag gillade den. Tyckte att den påminde om en del andra kärleksromaner som jag läst de senaste åren, vilket är både bra och dåligt. Bra för att jag gillar den typen av text, mindre bra för att det då är lätt att blanda ihop romanerna. Boken Lova stack således inte ut jämfört med andra kärleksromaner, vilket var det enda som drog ner själva upplevelsen för mig.

Så här står det om boken på nätet:

”Att något gått snett i Lovas liv står klart när hon hoppar av en buss mitt ute i Australiens ödemark. Hon vet inte var hon är eller vad hon ska ta sig till. För att skingra tankarna tar hon jobb på en fårfarm. Medan hon gör allt hon kan för att dölja sin rädsla för både kossor, spindlar och prat om Sverige blir traktens veterinär, Chris, förälskad i den mystiska svenskan från Uppsala. Tillsammans med vännerna på Undurraga Farm hittar Lova tillbaka till sig själv och den hon vill vara. Men finns det även plats för kärlek i hennes liv? Och kan den stora kärleken verkligen övervinna allt?”

Jag rekommenderar varmt den lättlästa boken som får 3 av 5 pennor av mig.

Trevlig läsning!
Monica

 

Tagged with →  
Share →

Trackbacks

  1. […] debutbok Lova som kom ut 2013 hittar fortfarande sina läsare. Denna recension hittade jag häromdagen. Så roligt att Lova fortfarande underhåller. Läs den som pocket via […]

  2. […] Det började med att jag läste boken Lova av Eva Ludvigsen. Se mer om den här (länk till recensionen). […]