Lucka 12 – Gratis webinar. Lansering av nya kursen med Personlighetstester

Egen utveckling eller lär känna dina karaktärerEfter att ha utbildat i personlig utveckling, ledarskap, grupputveckling och effektivitet som innebär beteendeförändring i över 30 år, där jag ofta och mycket har använt mig av de flesta personlighetstester som finns och lärt ut hur de ska göras och tolkas, är det dags att lansera en online-utbildning inom detta.

Jag använder själv alla dessa tester för att lära känna mina karaktärer i romanerna, så att jag tror mig veta hur de agerar och reagerar vid olika tillfällen.

På högskolan har jag utbildat inom detta och då framförallt via gratis tester eftersom studenterna sällan har råd att betala tusentals kronor för testerna.

Nu är det således dags för dig att få kunskap om hur du utvecklar dig själv eller – om du skriver – dina karaktärer. Vilka egenskaper, förmågor, drivkrafter och konfliktmönster har du/de? Finns det baksidor hos dig/de som retar upp omgivningen? Hur beter du dig eller dina karaktärer sig vid en konflikt?

Målet är att

  • Ta reda på mer om dig själv och dina karaktärer – utvecklas
  • Få tillgång till många olika gratis tester som hjälper dig utveckla dig själv och dina karaktärer
  • Lära dig tolka testerna och satsa på att förändra
  • Utöka din förmåga till samarbeten med andra i grupp
  • Veta hur dina karaktärer beter sig baserat på deras personlighet

Tidsåtgång

5 veckor – avsätt 1-3 timmar per vecka för eget arbete per programdel.

Genomförande

Programmet innebär att du arbetar utifrån dig själv eller dina karaktärer (om du skriver).

Utvecklingen sker direkt i din dator. Kursen är digital och du arbetar i din egen takt.

Vi varvar teori och prak­tiska övningar.

Låt mig presentera mer om denna spännande kurs i ett gratis webinar som jag nu bjuder in dig till.

Pilotkursen som även innehåller webinar (vilket inte kursen senare kommer att göra), är rabatterad. För endast 1.500 kronor får du tillgång till denna oerhört spännande kurs. Du får dessutom vara med att utveckla och påverka den.

Skynda att anmäla dig. Platserna är begränsade.

Måndagen den 8 januari kl 11-12 startar vi med detta gratis webinar.

Då presenterar jag kursen. Denna första gång bjuder jag på. Du deltar således gratis. Vill du fortsätta kostar det pengar. Anmäl ditt intresse här eller boka dig direkt för kursen.

Intresseanmälan (gäller inte längre)

Varmt välkommen att delta på första webinariet – helt gratis!

Monica Ivesköld

Tagged with →  
Share →

Trackbacks

  1. […] Redan inledningsvis går Catrine igenom vikten av att lära känna karaktärerna, kanske genom personlighetstester. Precis vad jag varmt förespråkar. Det är därför jag har skapat en ny onlinekurs för dig som är författare och som vill lära dig mer om vilka tester det finns och hur du kan använda specifika frågor för att fördjupa. Detta är mitt gebit sedan över 30 år och jag utbildar massor i personlig utveckling och att göra personlighetstester. (Läs mer om detta i lucka 12 i kalendern.) […]