Lucka 17 – Sympatisera med grisen?

Allt går att sälja med mördande reklam, sägs det. Och smaken är som baken ….

Titta noga på den här bilden som jag fick i ett erbjudande via mailen härom veckan.

Något äckligare och mer smaklöst får man leta efter, anser jag. Denna magväska finns i tre olika utföranden. Först trodde jag inte mina ögon, sen skrattade jag mig nästan fördärvad. Snacka om att sympatisera med grisen …

Grissympati

Vilka känslor skapar den hos dig? Jag som redan är försedd med en tydlig mage, känner mig frustrerad, vid tanken. Och ändå är den – hos mig – faktiskt sann. Dock inte hårbeklädd eller hängande som den här löstagbara magen.

Nej, jag rekommenderar i stället ögonfägnad.

Därför vill jag ge dig något som jag hoppas skänker dig njutning.

Du får nu julrabatt på samtliga kurser som ingår i Office-programmet. Välj mellan Word, Excel och PowerPoint. Vill du förkovra dig i någon kurs, bli proffs? Skynda att anmäla. Platserna är begränsade.

Du startar när du själv vill. De är onlinekurser och du får tillgång till dem via en plattform som du loggar in på.

Här har du länkarna till kurserna:

  • Word: för endast 1.550 kronor i stället för 1.995
  • Excel: för endast 2.900 kronor i stället för 3.900
  • Powerpoint: för endast 1.550 kronor i stället för 1.995

Erbjudandena gäller till julafton.

Passa på att ge dig utveckling i julklapp – till dig själv.

Vill du hellre ha något till barn och barnbarn, får du här möjlighet att köpa min barnbok Pojkarna Bus och de 3 nycklarna till extrapris. Endast 100 kronor + frakt. Här är länken till beställningen som gäller fram till jul.

Priset är 142 kronor inkl frakt mot ordinarie pris hos leverantören 172 kronor inkl frakt.

Beställ barnboken Pojkarna Bus och de 3 nycklarna här.

Grisiga hälsningar

Monica

 

Tagged with →  
Share →