Lucka 3 och 4 i december

Boken FramgångsRIK o LyckligIdag är det första advent. Det är verkligen värt att fira, tycker jag. Dessutom får du även lucka 4 idag eftersom morgondagen, som vanligt handlar om en bokrecension. Men missa inte att läsa om den.

Därför erbjuder jag idag dig som vill köpa en garanterat bra bok för struktur, planering och med tydliga facit med färgbilder över hur du skapar ditt liv så att du kan leva din dröm. Jag lever min! Här får du veta hur du kan förändra ditt beteende, och om du utgår från mina övningar, verkligen skapa ditt drömliv.

Livet är kort. Jag vet. 2009 beslutade jag mig för att leva fullt ut, varje minut, varje timme, varje dag. Och det har jag gjort sedan dess. Så många drömmar är förverkligade.

Varje vecka drömmer jag om något nytt och ofta har jag, innan veckan är till ända påbörjat resan dit.

Julerbjudande Lär dig leva din dröm

Vi har även en onlineutbildning för dig som vill ha stöd hela vägen. Den heter RESAN och du kan läsa mer om den här. Klicka här för att läsa om RESAN. Och nu får du även rabatt på kursen. Fram till jul har jag erbjudande om denna utbildning. Du kan boka ”julpriset”.

Julerbjudande boken FramgångsRIK & Lycklig

Nu till mitt erbjudande. Du får köpa min bok ”FramgångsRIK & Lycklig” för endast 60 kronor nu fram till jul. Men vänta inte. Boken skickas den 16 december så att du har den lagom till jul. Köp den och ge bort den i julklapp.

Läs mer på denna sida om hur du gör för att få köpa boken till ca en tredjedel av priset.
Boken ”FramgångsRIK & Lycklig” till julrabatt.

Välkommen!
Monica

 

Share →