Utveckla dig själv och dina karaktärer med mer än 30 tester

Detta är en utbildning för alla som vill utvecklas i sitt ledarskap. Vi arbetar med en kombination av tester, processer för utveckling av ledarskapet (via webinar) samt kommunikation.

Med hjälp av ett urval av mer än 30 personlighetstester (beroende på mål och inriktning) får du som deltagare underlag som gör att du kan reflektera över ditt beteenden, dina konfliktmönster, egenskaper, förmågor, drivkrafter, hur ditt ”jag” fungerar samt hur din personlighet styr dina val i livet. För att leda andra måste du först lära känna och kunna leda dig själv.

Denna onlinekurs är unik. Vi har samlat kunskap kring personligheter och -tester i över 30 år och delar detta med dig. Några tester anses vetenskapliga, andra inte. Du får veta skillnaden. Vi köper inte in dyra tester utan du får tillgång till gratistester som du senare kan använda dig av i ditt ledarskap. En del tester har vi själva byggt upp, såsom stress-, effektivitets- och läckagetester samt många fler.

Här ser du vad kursen innehåller för typ av tester:

Personlig utveckling mindmap för kursen

Priset för denna omfattande kurs är endast 2.500 SEK inkl moms per person. Normalpriset för en liknande på marknaden ligger annars på ca 20.000 SEK. Du får tillgång till inspelade webinar under kursen och övningsuppgifter att testa mot en grupp i din omgivning.
Kursen är på 12 veckor och du får tillgång till 6 avsnitt med över 5 tester per gång. Samtidigt får du ett antal övningar som startar inre processer som du direkt kan använda dig av.
Här kan du boka dig för kursen ”Utveckla dig själv och dina karaktärer

Välkommen!

Trackbacks

  1. […] Lina Ingemarsdotters workshop Skapa personlighetstyper för dina karaktärer med hjälp av Enneagrammet, ska jag lyssna på i efterhand. Men jag kan redan en hel del kring Enneagram eftersom det ingår som ett avsnitt i min onlinekurs Utveckla dig själv och dina karaktärer (en kurs på 12 veckor med 33 olika personlighetstester för både författaren och karaktärerna). Vill du veta mer om den, klicka på länken. Onlinekursen ”Utveckla dig själv och dina karaktärer”. […]

  2. […] Lägg mycket tid på att göra personlighetstester på dina karaktärer. Jag har en onlinekurs som handlar om detta. Genom att göra 33 tester kan du få fram trovärdiga, sanna karaktärer. Här kan du läsa mer om den kursen. Utveckla dig själv och dina karaktärer med mer än 30 tester – Monica Iveskölds blogg (moni… […]