Mental träning – Ändra din inre dialog

Inte bara ordDe senaste tre månaderna har varit en mardröm i mitt liv. Som hypnoterapeut och mental coach har jag fått träna mig själv att tänka annorlunda. Det handlar om kommunikation med mig själv vilket passar bra nu när boken ”Mer än bara ord” samtidigt släpps. Det är en antologi med tips om kommunikation och jag är en av författarna.

När du talar med dig själv, påverkar du din hjärna. Du startar tankar som hindrar dig eller tankarna startar dina hinder – vilket du vill.

För att ändra ditt sätt att tänka, kan du använda min bild nedan.

Mental konversation

 

 

 

Själv har jag normalt en filosofi.

Det finns inget som heter
”jag kan inte”
endast det som innebär
”jag vill inte”

Den parollen lever jag efter.

Men …

De senaste månaderna har jag stött på patrull. Saker som hänt i min närhet har helt begränsat mig. Jag fick börja lära mig leva utifrån mina motton igen. Det lyckades.

Önskar dig en riktigt härlig framtid

Monica

 

 

Share →
0 comments
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed