Mer om Fitline

FitLine ActivizerSom jag tidigare skrivit, är detta ett fantastiskt hälsotillskott som gjort underverk på maken och motat Parkinson i dörren. Den här Activizern tar han en gång om dagen. Den innehåller mycket B- och C-vitaminer mm.

På den konkurrensutsatta marknaden är förtroende för varumärkets kvalitet avgörande. Insynen i produktionen av bolagets olika sortiment av näringstillskott att konsekvent erbjuda kunderna högsta hälsohälsa, har ökat.

PM-International (som är den svenska leverantören) grundades för nästan 25 år sedan, och är ett av Europas största direktmarknadsföretag inom hälsa, välbefinnande och skönhet. Företaget erbjuder sina produkter online genom utvalda distributörer i 34 länder och har utsetts till ett av de 100 största medelstora tyska företagen under 11 år i följd.

FitLine med kosttillskott är placerat i premiumsegment på marknaden och är välkända av konsumenter världen över för den innovativa vetenskapen bakom produkterna och deras konsekvent höga kvalitet.

PM-International tillverkar alla sina produkter enligt som även gäller för läkemedelsindustrin. Samtidigt vill företaget ha oberoende försäkringar avseende kvaliteten och säkerheten hos produkterna varför de har vänt sig till TÜV SÜD ELAB GmbH, för att utvärdera eventuella alternativ från tredje part för att analysera specifika kvalitetsparametrar för produkterna.

Det känns tryggt att veta att produkterna genom noggranna tester, håller den kvalitet som vi kunder behöver.

Mer information kommer.

Glada hälsningar

Monica

 

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed