Min kommande fackbok om att skriva fackböcker

Nu är den på G. Boken om att skriva fackböcker. Efter att ha skrivit 68 fackböcker valde jag att skriva två till varav den ena – Skriva fackbok – handlar om att skriva fackböcker och den andra – Bröllopsboken (förbättra dina relationer) – handlar om att öka kommunikationen och förstå andra bättre samt utvecklas själv.

Jag beslutade mig för att skriva båda samtidigt. Varför? Jo då kan jag använda tekniken som jag använder när jag skriver Bröllopsboken för att exemplifiera hur du ska skriva fackbok.

Här kan du se början av min fackbok om att skriva fackböcker:

Skriva fackböcker

Kanske är du sugen på att veta mer? Hänga med mig på bloggen och i sociala medier ett tag framöver så ska du få lite tips.

Välkommen!

Monica

 

 

Tagged with →  
Share →