Mördande foto av Kim M Kimselius

Mördande fotoVeckans boktips

Den här fina lilla boken, läste jag ut på några timmer. Kim är fantastisk med sitt skrivande. Jag rekommenderar den verkligen. Och bäst av allt är att du kan läsa den helt gratis på Wattpad. Klicka här för att läsa boken gratis!

Med 57 lättlästa kapitel för Kim oss in i en tänkvärd historia. Den passar verkligen i dagens samhälle med alla sociala medier och människor som inte alltid vill synas och höras.

En enorm mängd läsare har redan varit där inne och läst boken. Över 1.700 röster har tyckt till.

Så här skriver Kim om innehållet i den:

”Klassen får besök av en författare. Hon vill gärna fotografera eleverna i klassen. Marina vet att hennes mamma har förbjudet henne att någonsin bli fotograferad för att lägga ut bilden på nätet. Marina har glömt varför. När dem den här dagen har en vikarie som inte känner till fotoförbudet, tar Marina chansen att få vara precis som alla andra. Hon går med på att bli fotograferad och få bilden utlagd på författarens blogg, utan att ha en aning om de skrämmande konsekvenserna.”

Den greppade tag i mig direkt. Jag kunde inte sluta läsa. Ville verkligen veta vad som händer i boken, även om jag förstod och kunde lista ut lite av handlingen på egen hand.

Du kan givetvis även köpa boken på nätet. Här är Adlibris-länken till Mördande foto. Boken riktar sig främst till ungdomar 9-12 år.

Själv har jag också några noveller som du kan läsa gratis på Wattpad. Här är länkarna till dem.

Trevlig läsning!

Monica

Tagged with →  
Share →