Nå ut med din bok : marknadsföring för författare av Kristina Svensson

Recension

Nå ut med din bok av Kristina SvenssonDen här boken tyckte jag var direkt tråkig. Tilläggas bör att den innehåller en del av det som jag undervisar om gällande sociala medier i min onlinekurs. För mig blev det således gammal skåpmat.

Kanske berodde det på att den hade alltför litet radavstånd, vilket gjorde den mycket svårläst som e-bok.

Titta här hur det såg ut på min läsplatta. Textraderna försvann in i varandra.

Nå ut med din bok - texten 2Kanske var mina förväntningar för stora, eftersom Kristinas andra böcker är så bra.

Den här boken skrev Kristina som en del av en kurs, beskriver hon. Läs här vad Kristina själv skriver om boken:

Bakgrunden till att det blev en bok är att alla som deltog i kursen fick ett 7000 ords kompendium som stöd för minnet. Det var till största delen texter jag redan hade skrivit i andra sammanhang och klippte ihop. Jag lovade i ett svagt ögonblick att alla som inte hade möjlighet att gå kursen skulle få detta kompendium. Jag tänkte att jag lite snabbt och kvickt skulle ta kompendiet, fylla i luckorna och förvandla det till en e-bok. Hur svårt skulle det vara?

2 pennorJa, nog är det ett hopklipp alltid. Kvaliteten är inte i närheten av de övriga böcker som jag läst av Kristina. Tyvärr, får jag väl säga. Den känns verkligen som ett hastverk. Men det kan bara bli bättre. Kanske vid en uppdatering av boken.
Jag ger den här boken 2 av 5 pennor.

Nätbokhandeln skriver:

Vill du nå ut till läsare för att beröra, förändra eller underhålla? Har du skrivit en eller flera böcker och vill ha vägledning i marknadsföringsdjungeln? Här får du: Hjälp att vårda relationen med läsarna i sociala medier. Förslag på hur du kan marknadsföra dig på lokala marknader. Vägledning för media, annonser och samarbete. Boken blandar praktiska övningar med inspiration. Att nå ut med dina böcker har aldrig varit så roligt som nu.

 

Ska du läsa någon av Kristinas böcker rekommenderar jag i stället Författarboken. Här kan du klicka och läsa min recension för den boken som jag tycker är mycket bra och där Kristina får full pott av mig i bedömningen.

Vid pennan
Monica

Tagged with →  
Share →