Ödestal för mina kommande romaner

Böcker och nummerologiEn av mina deltagare i en av mina kurser, kom på idén att det kunde vara bra om jag gjorde en nummerlogisk analys på titlarna för mina kommande romaner. Vilket underbart påhitt! Klart jag ville testa detta.

Du som skriver, har du någon gång gjort något liknande? Så spännande att se vad jag får fram och kanske kan det stärka självkänslan och modet att våga släppa böckerna.

Jag har sedan 2015 skrivit tre romaner i en serie. Arbetsnamnen nedan analyserades. Jag gjorde tre olika analyser på varje bok; en för ödestal, en för själstal och slutligen en för personlighetstal. Detta var vad jag fick fram.

Ödestal böckerna

Som du ser har några av dem fått lika värden. Porten till friheten och Förlöst har båda själstalet 3, och Porten till friheten och Elvira har båda personlighetstalen 7. Intressant!

Vad betyder nu detta? Här får du en förklaring.

Porten till friheten

Ödestalet: Boken har grundläggande syften. Att utveckla mig själv och bli en kunnig och kompetent författare, utveckla min djärvhet och mitt oberoende samt förstärka min originalitet, innovativa fallenhet och beslutskraft.
Häftigt, eller hur? För det är precis så med den första boken.

Själstalet: Boken har en stark längtan att ge liv åt naturlig glädje. Det finns en uttalad attraktion att hjälpa människor till välbefinnande. Den har starka drag av entusiasm, lättsamhet och sprudlande kreativ skapandelust (för mig). Min själ känner mindre lockelse att verka i miljöer där tungsinthet och allvarsamhet är frekventa inslag.
Precis så är det!

Personlighetstalet: Den kan upplevas som mystisk. Som författare betraktas jag som intelligent med stor observationsförmåga. Boken kan upplevas som kontemplativ.
Häftigt! Hoppas verkligen att det är så mina läsare tar emot mig 😉

Förlöst

Ödestalet: Den kommer att förmedla energi, livsglädje, passion och lust och vara inspirerande för andra.
Ja det var ungefär så jag tänkte när jag skrev den.

Själstalet är samma som för Porten till frihet ovan.

Personlighetstalet: Vänlig, öppen och karismatisk bok med smittande lekfullhet. Som författare anses jag rolig, underhållande och snabbtänkt med optimistisk livssyn. Betraktas som verbalt skicklig.
Oj, jag önskar verkligen att det är så läsaren kommer att uppfatta mig.

Elvira

Ödestalet: Boken har ett grundläggande syfte. Vill bygga något varaktigt för läsaren genom flit och idogt arbete. Står i harmoni med ödet.
Intressant eftersom boken bygger på en sann historia berättad av en nu 96-årig dam.

Själstalet: Här undrar jag om det avser författaren eller boken?
Har en stark längtan efter stillhet med en filosofisk ådra, sprudlande kreativitet och skapandelust.
Att det kan stämma in på mig, vet jag. Däremot kanske det även kan stämma på boken.

Personlighetstalet är samma som för Porten till friheten.

Sammanfattning

Oavsett om du tror på detta, måste du hålla med mig om att det är intressant. Om du är en person som skriver, rekommenderar jag dig att låta göra en analys på din boktitel. Det skadar inte och själv har jag blivit enormt sporrad av att få veta det här. En god tanke!

Vid pennan
Monica

 

 

 

Tagged with →  
Share →
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed