Detta är 5e delen i serien om Digital utbildning.

Oerhörda värden i exempelvis ökad försäljning, effektivitet och kunskap

Alla våra utbildningsdeltagare garanteras resultat. Om du går en utbildning i försäljning exempelvis, kan du öka (kanske rentav dubbla) din försäljning (dina intäkter) eller minska tiden för arbetsinsatsen.

Går du en utbildning i effektivitet kan du frigöra 6 timmar per vecka, vilket vi vet att deltagarna gör, under förutsättning att de gör övningarna och följer våra råd. De får en hållbar struktur som fungerar livet ut, en hållbar årsplanering och minskad stress.

Digital Transformation = 26% ökad lönsamhet

Genom att lära dig hur du ska nå ut till den digitala marknaden, att ta reda på förutsättningarna för att nå ut och att därmed bli en Digiratis (via vår Överlevnadskurs) ökar din lönsamhet med 26% i förhållande till dina konkurrenters.

För att hitta möjligheterna får du göra en affärsmodellering tillsammans med mig. Om du famlar i blindo, behöver du stöd för att hitta kreativiteten och bli en Digiratis. Du får lära dig använda en Business Lean Canvas som har utgångspunkt i dina kunders behov. Den hjälper dig utvärdera din befintliga affärsmodell samt kreera framtidens. Du får visualisera din affärsmodell och därmed får du kunskap i hur du kan utvärdera den.  Vi går tillsammans igenom resultatet och diskuterar detta via webinar med övriga deltagare. Du får tips om hur du går vidare i ditt arbete för att anpassa din affärsmodell för den digitala transformationen.

Digital transformation är inte kunskap att hantera sociala medier – långt mycket mer! Första kursen i detta startar om ca 1 månad. Häng med!

Vill du veta mer? Följ avsnitt 6 i serien. Det handlar om hur du kan få prova på så att du inte köper grisen i säcken.

Vill du läsa mer om exempelvis  ”Lösenord – en utmaning”
Läs blogginlägget här:
https://www.linkedin.com/pulse/article/l%25C3%25B6senord-en-utmaning-monica-ivesk%25C3%25B6ld/

Välkommen!

Tranformationshälsningar

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

Tagged with →  
Share →