Monica Foto halvfigurOm-Monica-Ivesköld

Jag heter Monica Ivesköld. Jag är effektivitets- och automatiseringskonsult sedan 30 år tillbaka, utbildare och författare.

Min unicitet är att jag har ett utpräglat bildminne som hjälper dig att lyckas. Redan i början av 90-talet blev jag en av Sveriges först certifierade Distanspedagoger. Det har du nytta av som vill utvecklas med hjälp av de digitala utbildningarna.

Boken FramgångsRIK o LyckligJag har skrivit >67 facklitterära böcker sedan 80-talet. I alla mina böcker finns tydliga bilder och instruktioner.

Samma sak gäller de >30 digitala utbildningar som jag skapat de senaste 3 åren.

2017 kom min första barnbok ut: Pojkarna Bus och de 3 nycklarna.


 2018 kom boken Handbok i textproduktion och 2019 kom boken Redigera framgångsRIKT. Du kan se dem båda här.

Redigera framgångsRIKTHandbok för textproduktionMin vision: Jag skapar Sveriges mest framgångsrika personer och verksamheter

Mitt mål: Jag levererar ett mätbart RESULTAT DIREKT

Min mission: Jag hjälper människor att utvecklas och växa

Jag kan garantera att du kommer att göra framsteg efter att ha arbetat tillsammans med mig. Din utveckling är min näring. Jag är lyhörd för dina frågor och din feedback. Vill du veta mer om mig och min kompetens, har du tillgång till mitt CV här: Monica Ivesköld CV 20200612

Jag älskar att skriva

MissanJag är passionerad över att få måla med ord. Dessutom är det många berättelser som pockar på att få komma ut. Och givetvis även alla kunskaper som jag vill dela med mig av. Snart är det dags för pensionen och jag vill hinna delge all min kunskap till alla de som är intresserade av att förkovra sig.

När jag skriver skönlitteratur är det som att resa; till andra länder, lära känna andra människor, iaktta och måla. Jag älskar att måla och att studera människor. Denna kombination blir mitt liv när jag skriver. Att få vara delaktig och ge andra människor hopp genom mina berättelser, skapar lycka hos mig. Lyckan leder till framgång när jag ser att andra utvecklas. Min mission i livet är att hjälpa andra att utvecklas. Det har jag jobbat med i 40 år och jag fortsätter så länge orken räcker och jag lever. Här kan du se några av mina målningar.

 

ÖrnFörr tyckte jag att redigering var tråkigt. Nu älskar jag det. Jag kan lägga mycket tid och ork på att utveckla mina ord, meningar, stycken, scener och kapitel. Skapa konflikter som gör att mina karaktärer kan ge sig ut på resor där de växer, gärna med lyckliga slut. 

Bara genom att se mig omkring i vardagen, gör att jag hittar spännande saker att skriva om. Dessutom är jag extremt nyfiken och går hela tiden själv nya kurser för att utvecklas. På så sätt bygger jag på min kunskap som jag sedan kan förmedla vidare till andra. 

Varje dag måste jag skriva. Annars krymper jag, blir till ett russin och orkar inte med allt annat. Ibland behöver jag skrivandet mer än vanligt. Det blir en flykt från vardagens tyngder, vilka är mina följeslagare sedan några år tillbaka.  

Vill du läsa mer om mig, klicka här:
Ett fantastiskt porträtt med skrivartips hos Midgårdsormen

 

KyssenJag är tacksam för att jag får uppleva allt detta skapande och njuter verkligen över att få dela med mig. Hoppas du vill vara med på min resa.

Med en önskan om det bästa i livet

Monica

 

Tulpan

 

 

IMG_5102