På ett villkor av Nora Roberts

Recension

På ett villkor av Nora RobertsNora Roberts är alltid Nora Roberts. Men ibland bättre än bra. Denna Roberts-bok var definitivt en av de bättre. Jag gillade den skarpt. En riktigt härlig feelgood som var svår att släppa.

Så här står det i nätbokhandeln om boken:

Hon har ärvt etthundrafemtio miljoner dollar! Men allt Pandora McVie vill är att få sin farbror tillbaka. Och att bli av med sin medarvtagare, den enerverande Michael Donahue. Men det ingår inte i planen, enligt testamentet måste de bo under samma tak i sex månader för att få ut arvet. Och även om Pandora inte går med på det för pengarnas skull så vet hon att det är vad hennes farbror hade velat. Inom bara en vecka är de därför isolerade tillsammans uppe i Catskillsbergen, och snart börjar märkliga saker att hända …

Boken är mycket underhållande. Som en feelgood är den också förutsägbar, givetvis. Men hon är fenomenal, denna författare. Får med dramatik, spänning, erotik och kärlek i en precis lagom blandning. Hon gör mig sällan besviken. Denna duktiga stilist som är så begåvad i skrivandets konst.

5 pennorJag hade svårt att släppa boken och ger den 5 pennor. En svag 5:a dock, för den kommer inte att stanna i minnet under resten av livet. Den passade mig perfekt vid poolen och stranden. Precis som sig bör på semestern.

Läs den!

Sommarhälsningar
Monica

 

 

Tagged with →  
Share →
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed