Patriark av LiseLotte Divelli

Bokrecension.

PatriarkJag bara älskar LiseLottes böcker. Hennes första bok – Skärvor – sträckläste jag. Du kan läsa min recension här. Recension av boken Skärvor.

Boken Skärvor kommer som tv-serie. Den började spelades in i november 2018, om jag är rätt underrättad. Vill du följa inspelningen så finns en del information här på Facebook-sidan Tv-Skärvor.

Boken Patriark gick inte heller att släppa. När jag väl börjat läsa den, var jag tvungen att få veta slutet. OBS att böckerna är självständiga (inte fristående). Patriark är således inte Skärvor del 2 utan en helt egen bok.

Så här står det om Patriark på nätbokhandelns sidor och på baksidan av boken:

”Vem äger rätten till ett barn?

Dagen som ingen trodde skulle komma drabbar Fredrik och Jessica Flink med full kraft. Deras trygghet hotas. Milo, deras fyraåriga son, är i fara. Mc-presidenten Stefan Andreason, som säger sig vara Milos biologiska far, har krävt ett dna-test. Efter avtjänat fängelsestraff vill han ha juridisk rätt till framtida umgänge.

Ett möte med en åklagare bekräftar deras värsta farhågor, Andreason har lagen på sin sida.

I maktlös förtvivlan bestämmer sig Fredrik och Jessica för att göra allt de kan för att rädda sitt barn. Det otänkbara måste hanteras på de kriminellas sätt; med våld. Beslutet utlöser en lavin av händelser och konsekvenserna blir förödande för alla inblandade.

PATRIARK är andra delen i serien om maktkampen mellan Rubicon MC och polisen.”

Gå hit och köp båda böckerna. Om du gillar spänningsromaner ska du definitivt läsa dessa.

Författaren, bloggaren och amatörfotografen LiseLotte har även inslag i lokalradion.

LiseLotte gick från att vara småbarnsmamma och gift med en blivande polis, till att bli en gangsterflickvän i slutet av 90-talet och dömd till fängelse för ett rån. I dag skriver hon böcker och vill hjälpa unga tjejer att ta sig ur destruktiva grupper. Hennes böcker är mycket trovärdiga och det märks att hon vet vad hon skriver om.

4 pennorTack LiseLotte för att jag fick läsa din bok. Jag ger den 4 av 5 pennor, vilket är i jämförelse med den första boken Skärvor som jag tycker har ett ännu bättre språk och tydlighet.

Missa den inte! Köp båda böckerna och njut.

Vid pennan
Monica

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed