Presentation av mina böcker och radioprogram

Idag blir det ingen recension. Däremot en presentation av mina egna böcker och radioprogram som du kan lyssna på och låta dig underhållas av.

Mina böcker

Här kan du se samtliga mina senaste böcker, dvs de som fortfarande är aktuella. Eftersom jag skrivit sextioen fackböcker sedan 80-talet, och många inom IT (som är förgängligt), har jag endast tagit med de som fortfarande finns på marknaden.

Mina böcker

Ovan ser du dessutom de antologier som jag är med i, dvs Kvinnan & Eken, Jul igen, Dolt under ytan och Sjön. Samtliga dessa är ute på marknaden. I september kommer Mer än bara ord (en bok om kommunikation) samt Koka Poesi (en diktbok för barn). Dessutom, kan jag avslöja, kommer även en bok om Målsättning den 2 december.

Om du går upp under menyn och klickar på Böcker kan du läsa mer om alla mina böcker.

Webbradio med mig

Du har även en meny för Webbradio. Här hittar du länkarna till samtliga mina inspelningar av radioprogram i samband med utgivning av antologier.

Vill du lyssna omgående, klicka på länken till webbradio här.

Jag hoppas att du tycker någon bok eller radioprogram är spännande. En del av böckerna finns även som e-böcker. Gå in och sök på Bokus, så ser du vilka.

Med en önskan om härlig läsning
Monica

 

 

 

Tagged with →  
Share →
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed