Rannsaka dig själv och hoppa vidare till 2018

Passion

Om du läste min blogg häromdagen, fick du tips på hur du kan analysera vad som var bra och mindre bra under 2017.

Skriv nu ner minst fem (5) mål som du nådde under året och som du är riktigt nöjd med.

Fundera över VARFÖR du är nöjd med dem. Inte en helt enkel fråga.

Själv har jag uppnått följande fem mål:

 1. Lärt mig mer om det skönlitterära skrivandets konst
 2. Skrivit klart tre böcker i en trilogi varav en är redigerad
 3. Kommit med i boken JUL IGEN – en antologi om julen
 4. Lanserat barnboken POJKARNA BUS och de 3 nycklarna
 5. Flyttat samtliga online-kurser till ny plattform

När jag svarar på frågan VARFÖR blir mitt svar följande:

 1. Genom att jag gått många utbildningar och lärt mig mer om det skönlitterära skrivandets konst, blir det enklare att skriva och gestalta vilket är mitt fokusområde under 2018. Läsarna kommer lättare att följa mig och förhoppningsvis gilla mina böcker.
 2. Genom att jag skrivit klart alla tre böckerna i trilogin och redan redigerat en av dem, blir det enklare att lansera serien. Troligen blir också förlagen mer intresserad av mig, genom att jag kan erbjuda tre böcker i serien.
 3. Genom att min novell blev antagen till boken JUL IGEN får jag mer reklam om mig som författare.
 4. Genom att jag lanserat barnboken POJKARNA BUS och de 3 nycklarna som jag skrivit tillsammans med mina två norska barnbarn, har jag fått uppleva en samvaro utöver det vanliga med dem och har skapat mig erfarenhet så att jag kan göra om detta med ett a mina svenska barnbarn. Det kommer att bli ännu en barnbok.
 5. Genom att jag nu har flyttat samtliga online-kurser till ny plattform, kan jag erbjuda 25 digitala kurser till mina kunder, även om jag själv trappar ner min verksamhet till halvtid för att successivt gå i pension.

Nu är det din tur!

Hur gick för dig och varför?

Vill du fortsätta jobba med dig själv och därmed nå din dröm? I så fall har jag två förslag till dig. Detta är min nyårspresent till dig:

 1. Läs boken ”FramgångsRIK & Lycklig” (som du får rejäl rabatt på nu över helgerna)
  Ordinarie pris 210 SEK + frakt. Ditt pris ENDAST 60 SEK + frakt.
  Beställ boken här!
 2. Gå kursen ”Resan mot stjärnorna – Gör drömmen till mål – nå resultat” (som du får rabatt på nu över helgerna)
  Ordinarie pris 1095 SEK (som höjs i januari). Ditt pris ENDAST 900 SEK över helgen.
  Beställ kursen här!

GOTT NYTT ÅR!

Monica

 

 

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed