Saftiga färsbiffar med paprika och vitlök

WW ca 5 blå sp för 2 pannbiffar

Innehåll

5 hekto färs
1 st ägg
2 msk margarin
4 st vitlöksklyftor
0.5 st röd paprika
0.5 dl kalvfond
4 msk paprikapulver
1 tsk salt
4 krm svartpeppar
4 droppe Tabasco-stänk
1 dl ströbröd
2 dl mjölk
2 dl vatten
1 dl Grädde

Gör så här

  • Saftiga färsbiffarFinhacka paprikan och vitlöken.
  • Fräs dem mjuka i stekpanna.
  • Tillsätt fonden och samtliga kryddor.
  • Låt allt sjuda ett par minuter.
  • Blanda färsen med ströbröd, mjölk och ägg.
  • Rör ner den varma kryddblandningen.
  • Rör om väl.
  • Forma stora biffar.
  • Bryn dem på båda sidor.
  • Lägg biffarna i en ugnsfast form.
  • Vispa ur pannan med vattnet och häll skyn över biffarna.
  • Slå på grädden.
  • Stek biffarna i 200 grader varm ugn i ca 20minuter.

Servera en sallad och kokt potatis till.

Smaklig spis!

Monica

 

Tagged with →  
Share →
0 comments
Visit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest