Semester, sol och bad

Nu har jag några dagars semester. Njuter av barn och barnbarn. Solen skiner och det blir strand för hela slanten.

Strand

Jag har därför tagit fritt även från mitt bloggande. Barnen med familjer åker hem i morgon, onsdag, och då kommer jag att lägga ut lite bloggar. För det har blivit en del läsande så här i semestertider.

Du utlovas några bokrecensioner givetvis, och en del nya tips både för effektiviteten och för skrivandet (till dig som skriver).

Idag hittade barnbarnen en manet på stranden. Som tur är, var det ingen av de farliga Portugisiska Örlogsmännen (blåsmaneter som är livsfarliga). Vi har drabbats nere i Spanien av ett antal sådana och tidigare i sommar var stränderna stängda.

Manet

Till dess vi hörs igen, säger jag: Ha en riktigt skön sommardag!

Semesterkramar

Monica

 

Share →
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed