Sju år gammal och mitt första tv-program – Hokus Pokus-skolan

Förra året fick jag kontakt med Holger Wästlund. Vi recenserade böcker åt varandra. Efter några diskussioner upptäckte jag att Holger var den som trollade i programmet Hokus Pokus-skolan. Detta fantastiska program som jag deltog i när jag var sju år fyllda.

Här kan du titta på det fantastiska programmet (nu med ljud). Tack @HolgerWästlund för filmlänken.

Hokus Pokus-skolan på YouTube

Flickan med rosett i håret, längst bak i salen, är jag.

Min mamma jobbade – på den tiden – som skripta på Sveriges Television. Hon fick frågan om jag ville vara med i programmet. Gissa om jag blev glad att jag fick vara utvald.

Kanske var det då mitt intresse för scenen lades. Som du vet har jag stått många år på teaterscenen. I åtta år spelade jag revy och sedan i ytterligare åtta år spelade jag komedier, musikaler mm i SveaMatea.

Jag brinner för teater och musikaler.

Hör gärna av dig och berätta vad du tycker om denna lilla fina film.

Hokus Pokus och GOD JUL!

Monica

 

Tagged with →  
Share →